tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 08, 2011

Ak potong unk tengah layan stim ke?? hampagas toi!!!

Pagi-pagi lagi dah wat mood ak kureng ni.. sabar,sabar yui.. ko anak yang baik kan?? Semalam ak berada di SS.. So gerak awal la nak ke tempat keje.. Ak ni menunggang moto macam biasa.. Pastu,ada la sorang laki nek moto lagenda depan ak..




Dengan sarung tanganla, itu la, ini la.. tu tak menjadi masalah untuk ak  Yang jadi masalah adalah, dia bawa SLOW!! Udahlah ak nak cepat.. xnak kasi kaler merah punch card ak Ak pon pulas ar lebih sikit, potong si laki tu laa.. Boleh lak dia HON ak!! apa hal?? Ak ada masalah dengan ko??


- hiasan semata-mata -


Ak bila orang dok hon tak tentu hala ni,mulalah ak nak jadi hulk!! so,ak pon bawa cam bese.. Tgk cermin sisi, dia bawa lagi slow.. Pooooraaahhh!! dalam hati ak la Sampai kat simpang lampu isyarat, ak xsabar nak tengok laki tu.. 


Akhirnya,dia di sebelah ak.. jauh sikit laa Tengok punya tengok,rupanya ORANG TUA!! cehhh.. ko saja garik ea?? suka men hon ea?? Bongek.. Ak potong dia ngah layan stim bawa moto kot.. hahahaha.. sengal!! 



n/y : ak cukup tak suka orang dok bunyikan hon tak tentu pasal..
terutama lau lori,leh sakit jantung buatnya.. 


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Cik Anita said...

dia nak ngorattt Yui la tu.. tapi memang tak syok la pulak kalau tua.. cis. haha

syaz@rozelt said...

anda memang..HANGAT!!(segmen lepas geram hotfm)..hehe..

cucu tun teja said...

langgar je....nyusahkan org je, bwk motor macam jalan tu ada cop mohor nama dia je....

Acik said...

org tua pun hebad gak ... :)

eima said...

nk ngorat ko kot dik ....
hahaha

anismelon said...

anis pon tak suke..kalo lori lg la tak suke..teanjat boboi..heeee

Cik Azizah said...

die bersiar2 la yui..abaikan dia..kahkahkah