tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 11, 2017

Delivery Food : Kuih Nona Manis sedap area Ipoh Perak

Lama dah Yui perhatikan Nona Manis ni tapi belum berkesempatan beli dan merasainya sendiri. Asyik dok nampak seller post merata group untuk promote, maka semalam Yui terjebak beli sebab seller ada buat penghantaran area ST 18, hoyeayyyy!!



10 ketul RM 5
Caj COD RM 1
Sangat berbaloi!!


Orang Ipoh memang patut cuba sebab terasa lemak dan manisnya. Dengan tekak Yui memang ngam la. Yang penting ada pelbagai perisa seperti keladi, jagung & pandan. 


Jangan lupa beli dan rasa ya.


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nak buat tak trbuat2 yui...dah mkn berdua..mmg malas lerrr..tggu ler anak2 bercuti..blh try

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya
nyum2

Seorang Syed said...

Sedap ke kuih ni yui? syed tak pernah rasa lagi kuih ni.

Siti Nurzafirah said...

macam cantik je, macam comel je

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...sedapnya kuih nona manis..warna pun menarik...

Cik Itah said...

sedap ni..sy baru terjebak makan kuih ni

Rapunzel Cikilolo said...

tu la pasal siap berkaler-kaler lagi. kat sini hijau jer...

Orked V. said...

febret sya perisa keladi. kuih ni sya suka kalau lembik. pernah budak office order versi tak lembik sangat. kuranggg sket pada sya. tp x penah lagi makan versi perisa keladi sebenarnya. kat sini selalu kaler hijau je.

E'in said...

memang sedap ea yui? kawan e'in ade jual tapi e'in belum penah order lagi.. hihi

Siqah Hussin said...

Nona Manis sedap sangat!! Siqah baru first time kenal lepas kawan siqah order delivery kat ofis. Sedap! :D

Fairuz Aqilah said...

Alaaa kenapa comel sangat kuih niii warna purple tuuuu... Hmm, takde delivery sampai seri iskandar ke ala ala alaaa... Nangis lah macam ni! 😭😭😭