tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 18, 2013

ST 85 # - Jaga jaga ada yang memerhati!

Pelik bila si dia bagitahu
tahun ini nak beli jubah
sebab aku nak pakai untuk raya
Macam mana dia tahu?
Dia baca blog aku?


Aiyoyoyoyooooo
Ada yang memerhati rupanya
=____+




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Anum said...

hehehe
jaga2

wawa syaida said...

hihihi...sweet :D

Myra Jay said...

Hehee, okla tu, lepas ni boleh baut entry permintaan, mana tau akan ditunaikan :D

Unknown said...

SURUH DIA BELIKAN JUBAH UNTUK AKAK JUGAK..HEHEH

Dylla Abas said...

hee...ayokkk :p

are_lin@yu said...

yeayy dpt jubah thn ni.hehe

kurus said...

ekkekek ada memerhati sedar sendiri atau ada tolong beritahu ekke e;)

AnneRaini said...

haaa jaga2 cik salmah...hehe

beta kupu said...

ayok abisla...tp bagus jugak, byk2 kan la wishlist nnt ye, sure akan ditunaikan :P

Cho Zila said...

ha.. ha... teringat dak kiah propatu kalau menyebutnyer...

- AZIE - said...

jaga...jaga hehehehe

eima said...

si die tu sape ....
bila dah berblog hidup ini bukan lagi rahsia klu kita tak merahsiakan ...huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui..baiknya hati SIDIA....mesti la dia baca,blog awek dia.pasni jgn dok kutuk2 dia dlm blog tau.hihihi

fynuraqilah said...

dalam diam, dia ambil tahu.
comel nye, nanti boleh buat entry wishlist, kot2 ada yang nak tunaikan ;)

Anonymous said...

salam..happy ramadhan day 9! jemput join segmen saya, dn berpeluang dpt handbag free!!

http://athirahusna91.blogspot.com/2013/07/segmen-ice-breaking-tirana-wardrobe.html

EkaTikah said...

wah, hehe. ade yg memerhati. hati2 :P

jie susanos said...

ambik brat tu..

Unknown said...

haaa jaga-jaga ada yg memerati *buat soghe kak rock galaksi tu*

hihihi

Unknown said...

hehehe... pandai betul ambil hati, sampai ke blog dicukilnya rahsia yang ada

Kekzamanis said...

Jaga2, ada yang memerhati.. Hehehe.. =)

Nadia Johari said...

peminat misteri

Anonymous said...

Kalau KA buat wishlist byk2 since org tu baca blog kita kan hehehe

Unknown said...

siapa si dia tu ye hihi

Unknown said...

hahahaha.. silent reader a.k.a scret admire..hihi..ok la tu.. menambahkan trafik di blog yui jugak.. ;p

Unknown said...

hahaha tett! mane tahu dia baca blog yui tu..

Unknown said...

stalker!!spe kah gerangan nya

Miss N™ said...

wahhh..kena stalk ke ni..hehehe'

ayut said...

hahhaa..blh la nnt dpt jubah kan yui :p