tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 03, 2013

JJCM versi Yui : Tempahan durian crepe & kek coklat cream cheese area Ipoh

Hari Sabtu lepas sempat rembat durian crepe dan kek coklat cream cheese. Dah tahu kawasan akak Crepe House area Meru, Ipoh. Dan pelanggan harus datang terus ke rumah untuk ambil.




Dapat merasa dua ini je dulu sebab terus datang rumah tanpa order terlebih dahulu. Manalah nak tahu family mahu shoping di Mydin. Kalau tahu awal, dah macam-macam aku order. Nampak tak aku tamak? Hihi.


Harga untuk 5 ketul durian crepe RM 10 dan sebekas kek coklat cream cheese RM 6. Saiz bekas macam dalam tau fu fah.


- gambar  kek coklat cream cheese dari FB Crepe House -


Rasanya sangat best terutama durian crepe. Mambleees! Yang kek sebab aku tergoda tengok cheese. Kih kih.


Facebook : Crepe House


Orang Ipoh, bolehlah order. Sila contact terus Akak Crepe House untuk pertanyaan. Korang cuci mata kat FB dia pun best sebab tertarik dengan hasil yang semuanya nampak menarik dan menyelerakan. Nyum nyum.


Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

eima said...

satu pun dr 2 mende tu aku tak penah mkn ..... kesiannye ...huhu

Anum said...

wow sedapnya

Unknown said...

bk ni xmakan durian la plak tapi bk ni hantu cheese

Unknown said...

jijah suka cheese kek tuuu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Emmm...sedapnya crepe tu yuiii :)

are_lin@yu said...

sdapnya tgk..klu posa knfirm kmpunan..hihi

beta kupu said...

aish sib baek tgh kenyang ni, xde lah tergoda sgt! heheh

cydayf said...

haih, nampak sedaplaa pulak.. hehehe, t pergi mydin blh singgah. :)

Fifi Nadhrah said...

selamat da kenyang makan carl jr.. kalau tak terliur jgk..

shaFazie said...

nak sikit yui hehe...crepe..crepe

Anonymous said...

best2 cuma KA x mkn doyan hehehe

Kakzakie Purvit said...

Kakak rasa dah standard sekarang 5 ketul durain crepe 10 ringgit kan.

Kakak teringin kek coklat tu Yui:)

Nory Zoulkefle said...

alamak,,kek cekelat tu menggiurkan lah...
menjejes airliur dhni..hehe

duniaanita74.blogspot.com said...

sedapnya yui...jauh sangat lah tu nak oder...he..he

Unknown said...

kat ipoh ke?balik nanti nk cari la..

HanisLazimAndTheShaklee said...

sama lah mcm anis..hantu cheese ni..tgk cheese je teliur..ekeke

Kekzamanis said...

Pandai betul Yui ni cari makan ekk? Pastu goda orang ngan makanan2 lazat nih.. HAri tu dah tergoda dengan Melty Hershy.. Kali ni tergoda dengan durian crepe pulak.. Glup!!

Miss N™ said...

kek tu..nampak sedap.. :)

wawa syaida said...

my feveret...durian crepe...sedapny

Unknown said...

sedapnye...dah lama x mkn doyan crepe...huhu..

kurus said...

ALAAAAAAA sedapnyeee
kalau dekat leh tempah kan uhu

Unknown said...

Sedappppppnya :)

IntaNBerliaN said...

xleh jadi ni, nak g terjahlah page dia.. arini akak balik ipoh, nak g tgk adik.. so, kalau berkenan leh order :-)

Cik Rose said...

durian crepe tak minat sangat. tapi kek tu memang menarik..:-)