tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 02, 2013

[alternatif] Cadangan pemilihan pemenang baru

Memandangkan dah masuk 3x pemenang baru GA Jun 2013 Nurul Yui - Like & Menang diumumkan, aku nak buat alternatif cara lain untuk pemilihan baru in case pemenang kali ketiga TIDAK LAPOR DIRI sebelum 12.00 tengahari esok.


Korang ada cadangan? 


Aku rasa if esok tak umum, aku taknaklah buat cabutan undi lagi. Rasa macam kecewa. Agaknya yang terpilih tak sudi nak terima hadiah craft dari aku. Ayat sedih! Hihi.


Aku ada beberapa cadangan. If korang rasa setuju, komen di entry. If ada cadangan, bagitahu sahaja terus. Dipertimbangkan.


1) Untuk para peserta yang join, siapa komen lebih awal di entry, dialah bakal dipilih.

2) Pemilihan melalui perkhidmatan random.org


Rasanya mana satu sesuai? Atau kedua-dua dah tak sesuai? Sedikit berduka sebab tak alert walau GA sehabis ringkas. Mungkin korang ada masalah lain kan. Kita tak tahu =)


Positif positif sahaja.


Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=



Update : Pemenang dah lapor diri




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Cik Rose said...

rasanya baik yang no 1 kot.. sape yg komen dulu.

Unknown said...

Ruginya yang lapor diri..

Cik Syiera said...

syira join..syira join..
tapi xde rezeki menang.. yang mana pon xpe akak.. rugi sape yang xlapor diri tue..

Cik Syiera said...

punya komen suruh cabut undi lain tapi rupa2 nya diri sendiri yg menang..sory yew akak..syira ada klaz pagi sampai petang..hope masih berkesempatan..

Unknown said...

akak pilih yang ke 3.bagi kat akak je..heheh

Anonymous said...

bagi kat KA ajelah hehehe

JunAina said...

No satulah!

are_lin@yu said...

klu dorang xnk bg ayu jela yui.hihi..bg ayu no 1 ok kot..sbb yg sguh2 dia akan sgah kn..yg xsgah tu mybe ada kja kot..

Unknown said...

mujur dh lapor diri,,

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui,klu xder pemenang nakk..meh anto kat k.atie jer.Alamat adakan?hihihi

Shakira Pathi said...

Dua-dua oke kak Yui :)
Tapi kalau random pun oke sebab ikut nasib,hehe.
Harap no 14 kene ^^

Unknown said...

bagi kat bk jer la walau bk xsempat join

Miss N™ said...

laa...kenapalah tak nak tuntut hadiah...

buat no,2 tu pun okay..
sbb adil jugak rasanya...

Unknown said...

no 1! hehe

Unknown said...

tu pemenang dah lapor diri dah.. hee

kurus said...

akak ??

;)

Unknown said...

deqla cadangkan sape yg komen dulu.. x pun, sape2 yg komen cukop 5 org, pas tu undi.. hihi... komen & undi namanya... hahaha...

Cik Rose said...

yeay dah lapot diri pun kan pemenangnya. :-)

ayut said...

akhirnya pemenang dh melapor diri...hihihi ^^