tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 01, 2013

Pemenang baru GA Jun 2013 Nurul Yui - Like & Menang

Disebabkan tempoh "bertenang" sudah tamat, seperti yang aku janjikan, aku umumkan pemenang baru bagi GA Jun 2013 Nurul Yui - Like & Menang.


PEMENANG BERTUAH MILIK NO 11


Maaf kepada peserta no 17 kerana daku terpaksa pilih pemenang baru. Moga pemenang baru dapat PM aku secepatnya di page FB { link }untuk perbincangan bersama mengenai design bantal felt craft saiz A4. Moga design yang diminta mampu direalisasikan mengikut kemahiran jari jemari. Hihi.


Pemenang baru diberi tempoh hingga jam 12.00 tengahari esok. Takde juga, cabut lagi pemenang baru. Nasib baik kertas undi aku tak buang. Hihi.



Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Kekzamanis said...

Ruginya pemenang bertuah tu tak claim hadiah dia.. Huhuhu..

Kepada peserte bernombor 11 mohon cepat2 claim.. Klu tdk kite rembat.. Ihikhikh! ^_~

Unknown said...

tahniah utk pemenang!

:D

Syazwanie Afandi said...

hohoho ruginnyaaaa terlepas hari tuh... mungkin bukan rezeki... baru online... tahniah kepada pemenang baru :)

Shakira Pathi said...

Harap-harap la no 14 pulak naik :D

Cik Rose said...

tahniah kepada pemenang :)

wawa syaida said...

tahniah kepada pemenang...bestnya dapat rezeki yang tak dijangka ni kan :)

Unknown said...

ish.cepat2 cepat ...
tahniah pd yang bertuah tu

Unknown said...

Tahniah ;D

Unknown said...

tahniah pada pemenang yg seterusnya.. cpt la tampil diri tuntut hadiah....huhu...

Miss N™ said...

tahniah pada yg menang..
cepat2 xnak hadiah ke..

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang baru, cepat bg respon kalau x, MJ nak grab..heheee

Unknown said...

kalau join GA kena alert la kan bila dah ada result pemenang..