tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 13, 2011

Siapa nak masuk dalam bloglist CHEESE + CHEESE,mai sini tengok..

Agak lama cheese+cheese tu kekosongan.. jadi,kali ni ak nak isi.. Sedia maklum,bloglist ak di CHEEZY CHEESE.. tapi kali ni nak tambah lagi.. sape nak masuk?? haa..bukan sebarang masuk aje ea.. ak akan ubah tiap-tiap bulan!!! 

Kenapa nak kena ubah?? coz ak akan tengok,senarai dalam bloglist tu..dan insyaALLAH, ak akan jenguk entry terkini mereka.. dan insyaALLAH ak akan komen+beramah mesra.. suke3!! *ak sorang ke suka ni??hahaha  




Sape yang nak masuk tu,meh ikut syarat simple de amor ni..muhahaha..



- letak HEADER di atas ni ye kat entry -

  1. Letak header blog ak
  2. Tajuk entry, "ak nak masuk dalam cheese+cheese yui"
  3. Dah siap?? Letak link entry kome di KOMEN entry ini okies..


Itu sahaja.. Agak-agak,adeke nak join?? *ada,alhamdulillah Takde?? xpe,xkisah..hehehe.. adat berblog..muahahah...Tamat?? anytime ak suka..hekhek...

UPDATE : Sudah TAMAT yer semua ^__^
 

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

shiema sufian said...

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

dah lame tak singgah. singgah nampak segmen pulak :D

eintan nurfuzie said...

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

shoshie moshie said...

Tira join :)

http://shoshiemoshiechikishika.blogspot.com/2011/10/aku-nak-masuk-dalam-cheese-cheese-yui.html

saffiya_aleesya @ echa said...

SALAM ..ECHA DH JOIN!!!
ECHA DH FOLLOW..JOM LA SINGGAH N
FOLLOW BLOG ECHA

http://iniblogecha.blogspot.com

saffiya_aleesya @ echa said...

SLM KENAL..ECHA DAH JOIN!!!

http://iniblogecha.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

Cik gigi kaca said...

nak join ler..pis !

Miss Nadya said...

wah..nuyui buat bloglist..:)

new entry :: Nad nak mintak tulun ツ

Eza Boom Boom :) said...

Ez JOIN YERRR~ hehe..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

Anum said...

http://satanicsoap.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

anum join

saffiya_aleesya @ echa said...

sorry nuyui..echa dh betulkan header tu k.

http://iniblogecha.blogspot.com

shiema sufian said...

alaaa, same je kan ? hehe. yewla. yang yui tu print screen. same je :D

N U R A L Y N said...

http://myselfdilara.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

alyn na juin :)

eMMe said...

akak nak cheesy wedges la yui! hee..heee...akak tak rajin la yui..akak tgk je kay...

Erynn Anyssa said...

HYE..HARAP SUDI JENGAH BLOG ERYNN.http://kotakhatierynn.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

Cik gigi kaca said...

join join sini...

http://budak-bechok.blogspot.com/2011/10/aku-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

S@hB@Nu-BaNuu said...

Joiiinnnn

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

Bui Junaidi said...

bui join..*_*

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/10/aku-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

merahitujambu said...

wah ramai yang berminat ni..=)

alynn'johan :] said...

Alynn join sayangg (:

http://ayinzpunyablog.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

Diary oF Mine said...

nk join blh?? :P

Diyana Ali said...

join sini

http://kisahidupsayaharihari.blogspot.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

budak penjara said...

aku nk masuk lam bloglist cis..cis dan cis boleh??ahaha

double’S said...

waa..da ramai yg join..kite baru join...
http://aweksjebon.blogspot.com/2011/10/aku-nak-masuk-segmen-cheesecheese-yui.html

MaiRa QuEeN said...

http://www.mairaqueen.com/2011/10/ak-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html

Diary oF Mine said...

da join... :P

http://ufaachan.blogspot.com/2011/10/aku-nak-masuk-dalam-cheesecheese-yui.html