tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 13, 2011

TIPS : Nak pikat ex- korang..

Walaweiii!! Aritu ak kasi tips nak elak dari ex- kome kan.. dan skang,ak kasi tips lak camne nak pikat kembali "bekas" kekasih kome.. Ini berdasarkan pengalaman sekeliling.. ak sendiri?? idak okies.. siyes!! tidak berkaitan/ak tidak pernah guna cara ini *ak xmow pada ex- ak,hekhek 






1. Berdoa kepada ALLAH..minta diberi petunjuk..
    jika benar dia untuk kome, insyaALLAH..
2. Pikat hati si dia sekali lagi.. 
3. Imbaskan kembali kenangan manis kome bersama.. 
    tunjukkan bahawa kome mengingati setiap detik indah bersama si dia..
4. Ingat setiap tarikh bermakna.. cth : tarikh kenal, tarikh lahir
5. Selalu kirimkan SMS yang mengandungi mesej yang bermakna.. 
    cth : msg comel2 tu..
6. Telefon si dia,tanya apa yang patut..tunjukkan keprihatinan kome..  
     *jangan plak kerap! rimas!!
7. Make sure si dia, tidak mempunyai pengganti lain kerana 
    ia memudahkan kerja kome!! ^__^


Eh,banyak lak tu.. yang lain,pikir2la..camne kome bersama dulu,wat la balik..janganla plak yang pahit dok wat sekali lagi udah ea... itu cari NAHAS namanya!! hekhek...



n/y: yang dok ada ini yang terlintas di fikiran..
semua terletak pada diri masing-masing...
jika nak,insyaALLAH..
doa itu yang penting!! usaha,itu yang perlu!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

cik najihah said...

kalau ade jodoh ade lah.. :)

ayuyuuu :) said...

ada lagi tambahan,
kalau nak betul2 bg dy terpikat balik..
buat ego dan jual mahal kat dy

berlagak cikit.
rsenye jadi. haha

merahitujambu said...

kalau boleh xmoh kembali blk..sbb banyak kenangan sgt..=/

Cik Azizah said...

aduhai..harap2 die lah sampai bila2..hehe

Cik Kamoo said...

kalau dah jodoh, terpisah 7 lautan pun Allah tetap akan temukan!

! ALF ❤ ! said...

HAHA . wow akak nih macam pernah cube jeh . HAHA

Amirah Adnan said...

harap2 yg ade skang neh kekal sampai bile2..aminnn :)

smilenajah93 said...

uih , akk penah buet ye :P

bobiedanbad said...

andai ada jodoh psti bertemu semula, cheeewah :)

Ayien Ocaca said...

tak nak !!!!!!!!!!!!!

shiema sufian said...

shiema suke ini :D

Cik Anita said...

:(

semua tu tak menjadi pun...

p/s nangissss baca entry yui ni. Mebi tengah rindu si dia yang dah tak nak kat kita. Rasa terhegeh2 pulak!

Bulan Syurga Firdaus said...

doa tu rase nye palg mbantu...yg lain mmmm mcm blh tmbah kecewa je yui....bile org da x nk buat mcm ne pn die x kn pandg lg da...tmbah bile si die da ade pengganti...................................................................................................................................................................................................................................................................................