tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 27, 2013

GA Jun Nurul Yui - Like & Menang

GA bulanan kali ini nak buat lain dari yang lain. Untuk bulan ini berkaitan dengan craft. Dan pastinya hadiah yang bakal dimenangi adalah hasil dari jari jemari daku juga. 




Syarat-syarat yang WAJIB dipatuhi

1) Hanya perlu LIKE page Nurul Yui Collection

2) Jika sudah LIKE, boleh komen di entry ini 
dengan komen
" Saya sudah LIKE "

3) Anda tidak perlu tunjuk BUKTI tapi harus JUJUR
pada diri sendiri

4) GA berlangsung dari 26/6/2013 - 27/6/2013 jam 9.00 malam

5) Senarai penuh peserta & pemenang dikeluarkan pada 28/6/2013

6) Hadiah berupa barangan craft 
{ bantal perhiasan saiz A4 dengan design dari anda }

7) Design dari anda yang boleh daku realisasikan
{ dengan persetujuan bersama }

8) Hadiah akan dipos dalam minggu kedua bulan Julai 2013
{ barangan craft dibuat pada hari minggu }

9) Seorang pemenang sahaja akan dipilih
{ cabut undi }


Pada mulanya aku nak peserta buat entry tunjuk bukti dah like tapi takpelah. Aku mengharapkan kejujuran. Kepada yang sudah lama like, boleh turut serta join dengan komen seperti ayat yang diberi ya. Terima kasih untuk kerjasama.


Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=



ENTRY MELEKAT HINGGA 27/6/2013 JAM 9.00 MALAM





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

ieda immi said...

akak sudah LIKE !

semoga berjaya dlm yui punye business ;))

Myra Jay said...

Saya sudah LIKE

hehee :) Harap bertuah

nabila zaremi said...

Assalamualaikum...bismillah...

Saya sudah Like!

Mohon bertuah kali ini......

Rieya Ramlee said...

Saya sudah LIKE

Cik Syiera said...

salam..
syiera dah LIKE..

hope bertuah..:)

Nadratul Syazwana said...

Saya sudah like (877) :)

Sally Yatiey said...

Saya sudah LIKE. ;D

izan mama mia said...

" Saya sudah LIKE "

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya sudah LIKE

Fifi Nadhrah said...

nak join.. tapi fb block la pulak kat ofis ni.. kalau ade rezeki fifi join.. fifi komen lagi sekali..

Kesuma Angsana said...

rajinnyer buat GA yer

azizah :) said...

" Saya sudah LIKE "



dah lama like sebenarnya..hehe :)

Umie Artoqiemie said...

Umie dah like. Nak bantal superman satu. Hahaha.

aniswany lazim said...

"Saya sudah LIKE"



jujur.jujur.jujur...ekeke

Hariz said...

Syarat jujur itu yang mahal
Good Luck

http://profhariz.com

Eca Dwinky Asha said...

saya sudah LIKE. :)

Shakira Pathi said...

Saya sudah LIKE

Rosmiza Ali said...

Menarik nih! Haruslah join! ^_^

Saya sudah LIKE

Lufly Queen said...

salam

"saya sudah LIKE"

harapan ada rezeki kali ni :-)

Syazwani Afandi said...

Salam.

Saya sudah LIKE.

Deqla Manjew said...

x smpt join...hihi... apapun good luck utk mereka yg tersenarai.. ;)

are_lin@yu said...

gudluck utk yui dan peserta.trlpas kli ni.huhu

Cik Nur™ said...

xdapat nak join..
masa bw pun skrang tunggang langgang...huhuhu