tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 02, 2013

[3] Pemenang baru GA Jun 2013 Nurul Yui - Like & Menang

Memandangkan pemenang pertama & pemenang kedua tak lapor diri, aku cabut lagi undi baru untuk memilih pemenang baru. 


PEMENANG BERTUAH MILIK NO 5


Maaf kepada peserta no 11, seperti yang tertulis semalam selepas jam 12.00 tengahari jika tiada apa-apa perkembangan, pemenang baru dipilih.


Tahniah kepada pemenang baru! Moga pemenang baru dapat PM aku secepatnya di page FB { link } untuk perbincangan bersama mengenai design bantal felt craft saiz A4. Moga design yang diminta mampu direalisasikan mengikut kemahiran jari jemari. Hihi.


Janganlah kata yang ini pun tak nak lapor diri. Muahahaha! Stress kejap teman. Esok lepas jam 12.00 tengahari takde juga lapor diri, mak jemah pengsan. Haha.



Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

3x dah pemenang baru diumumkan.. mungkin diorang tak perasan kot..
Hope kali ni pemenang baru lebih 'alert' :)

Syazwani Afandi said...

hehehe.... kalau saya yea.. memang tak perasan la sbb tak online.. tahniah kepada pemenang baru :)

Syazwani Afandi said...

Kalau lah boleh menuntut of cos dah tuntut.. hahha.. terbyang2 bantal yang sis yui buat comey2.. suka dah tgk dah..sangat kreatif.. (Y)

diana said...

depa ni tak mau hadiah ka??heheh

Sally Yatiey said...

tahniah buat pemenang baru ;D

are_lin@yu said...

thniah buat pemenang ;-)

Cik Nur™ said...

tahniahh..!

azizah :) said...

sayang betul kalau xnak hadiah... bukan kena bayar pun..hee

Deqla Manjew said...

sape yg x tuntut tu maybe terlps pndg atau pun bz.. deqla penah kena dah.. sbb masa tu deqla x on9 sabtu dan ahad, last2 terlps ke tgn org lain.. haha.. kalo nk tau, GA awk la dear.. hikhik..