tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 28, 2013

Senarai peserta GA Jun 2013 Nurul Yui - Like & Menang

Entry ini khas bagi memaklumkan peserta yang sudi join GA Jun 2013 Nurul Yui. Tolong check nama anda tersenarai atau tercicir. Boleh dibetulkan sebelum pemenang diumumkan petang ini.




3) Nabila Zaremi

4) Rieya Ramlee

5) Cik Syiera

6) Nadratul Syazwana

7) Sally Yatiey

8) Izan Mama Mia

9) Abdul Hafizuddin Abdul Hashim

10) Azizah

11) Umie Artoqimie

12) Aniswany lazim

13) Eca Dwinky Asha

14) Shakira Pathi

15) Rosmiza Ali

16) Lufly Queen

17) Syazwani Afandi


Jangan lupa semak ya. If pemenang dah dikeluarkan, TIADA PEMBETULAN diterima. InsyaALLAH pemenang akan diumumkan petang ini juga.


Terima kasih kepada mereka yang sudi sertai GA simple ini.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Rosmiza Ali said...

No. 15! Oh, i like nombor tu.. Tarikh keramat tu.. =)

Myra Jay said...

Ok ada di no 2, harap ada tuah :)

Shakira Pathi said...

No 14, sila beri tuah pada saya hihihi :p

eMMe said...

alaaaa...akak miss GA yui..huhuhu...

Mimi Azirah said...

akak termiss ga yui nih..huhuhu...gud luck kpd smua psrta

Tihara said...

tak sempat nak memeriahkan acara sbb semalam duk kat jln raya otw to lipis..good luck seme :)

Deqla Manjew said...

good luck utk mereka.. ;)

eima said...

miss lagi ..nape tah ..time aku cuti ke ni ek

Sally Yatiey said...

Goodluck!

izan mama mia said...

siapalah yg bertuah yew

are_lin@yu said...

adus trlepas la yui.huhu..gudluck utk semua..

Eca Dwinky Asha said...

no 13..hahaha

eh eh,dah isi belum segmen kad raya eca tu :)

Syazwani Afandi said...

17.... :) checked..

azizah :) said...

xde rezeki pon..huhuh

ayut said...

eh3x..ni GA yg mne ni...adehhh...tlepas sudah

Cik Nur™ said...

semoga berjaya buat mereka semua.. :)