tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 27, 2017

Big Apple Donut yang semakin hambar

Kalau korang memang mengikuti Yui, dulu Yui adalah peminat tegar donut. Mana taknya, asal keluar aje beli donut, asal jumpa aje bagi donut, eehhhh. Maka muka pun dah sebulat donut. Okay, cerita dululah ya.





Yang ni Yui beli di cawangan Tesco Ipoh. Hmmmm, memang dah hambar sangat rasa dia. Dah tak lembut macam dulu. Kalau dulu, 6 ketul sekejap aje habis. Tapi kali ini, boleh simpan balik.


Nampaknya dah tak jadi pebret laa. Selamat tinggal Big Apple.


Tingkatkan kualiti seiring dengan harga yang semakin meningkat.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Seorang Syed said...

tak sedap dah eh? dulu suka juga makan big apple ni.
tapi dah lama dah tak merasa.
setuju, harga biarlah berbaloi dengan rasa dia.

Normi Nieza said...

hurmm.xbest la mcm tu..:)

Nurzakiah Hanum said...

la ye ke
kalau kat kl masih lagi sama

eima said...

tak tau nape mula2 dulu je femes pastu sedap skrg ni tak best sgt dah ....
pekerja semua bangla/nepal plak tu ....

Cikna said...

Xpernah hayat cikna mkn donut big apple ni, lgpun xminat donut klu kek mmg xtolak tepi,huhuu....;-)

Unni Anje said...

kan... Unni dulu suka jgk ni 6 ketul blh makan sorang, skg 3 ketul pun x leh abis..

Noor Azlan said...

Mesti doh dia tak bagus sekarang ni, atau chef nya tak pandai uli doh... :-)

amira faqihah said...

dapnya,,tp skrg more suka jco drpd big apple,,sbb manis sgt big apple

Norhayati Mohd Isa said...

Dah tak sedap ye nyui..
Dulu anak2 akak suka ajer big apple ni..
Sebab debu dan lembut..

Nurfaezah Abdullah said...

jarang craving for donut hehe

Siti Nurzafirah said...

Alaa.. dah la paling peberet Big Apple berbanding dengan brand lain..

Nour Adieb said...

dah lama tak makan Big Apple ni 😄 su suka makan jarang-jarang sebab kalau selalu makan nanti jemu

Azhafizah Md Nor said...

Fiza pun lama betul tak makan donut..ape jenis donut pun dah lama tak makan..huhu

Eka Tikah said...

dulu suka, skrg kurengggg. hehe