tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 07, 2017

[Delivery service] - Burger Chickenchop murah dan sedap di Ipoh

Ini adalah orang yang sama buat Pizza yang superb sedap, lembut dan tak kedekut dengan bahan. Tak percaya, meh tengok SINI.


Kali ini Yui cuba plak Burger Chicken Chop yang tengah viral di Ipoh Ipoh Ajer. Tengok kulit roti tu nampak menarik, macam pau cendawan tu kan. Hehehe.




Penuh dengan isi dan tak kedekut bahan.
Sedap!




Waktu Yui order ni Yui tengah puasa,
Jadi lambat makan tu sebab nampak melekat


Kalau tak silap harga sebiji burger ini dalam RM6-7 sahaja. Yang paling penting, ada cod terutama orang di Station 18, Ipoh. Ehhh tempat lain pun ada, korang tanya aje okay. Sebab permintaan tinggi, jadi merata dah akak ni boleh hantar. 



012 5739185
012 5739185
012 5739185


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Sally Samsaiman said...

besar nya Yui! puas makan kalau macam ni kan!

Ana Fatihah said...

Besarnyaaa burger tu. Memang kenyanglaa kalau makan sorang2. Heheh

Noor Azlan said...

Cantik pulak kulit roti tu...Meleleh air liur...

Nurfaezah Abdullah said...

fae tak brp gemar mkn burger hehe tapi sometime tu craving jua

Siqah Hussin said...

Tak kedekut bahan yang syok tu. Baru berbaloi beli kan..

Nadia Johari said...

macam-macam sekarang ye..hehee

Mayy Jie said...

Sekali tengok macam pau cendawan, burger rupanya. Sedapnya, saya suka burger bakar. hehehe.

Tahniah sis menang cash giveaway slimmtreat by Diana Rashid :D

aRz MoHa said...

wow....betul macam cendawan...

adianiez AIDA said...

memang penuh sarat barat dgn kandungan burger yui tu.
berbaloi la RM6 kan.
confirm sedap la tu.

Jie Susanos said...

sdpa boleh mkn burger bsar2 ni..ehehe

aRz MoHa said...

menarik nampak chicken chop ni di station 18 saja ka ada

Anum Abdullah said...

besar dan sedap..

Azhafizah Md Nor said...

bestnya makan burger yang macam ni. penuh isi tak kedekut.