tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, February 11, 2017

Blog bercuti sama macam tuannya

ALLAH,
Tak sempat nak schedule entry apa apa sebab Yui sambung cuti.  Cuti tak dirancang.


Motif utama,
nak kasikan SEPET anak Seri.  Lepas itu Yui nak bawa anak anak bulus yang tak sihat ke veterinar untuk terima Rawatan lanjut.


Maka jangan pelik kalau sepi sampai 4 hari.

Time cuti ada yang inform Yui menang RM 50.  Alhamdulillah rezeki.  Rezeki untuk beli kibbles anak-anak bulus.


Nanti Yui up entry penghargaan.  InshaaALLAH.


Selamat bercuti uolss.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Ana Fatihah said...

Tahniah menang and selamat bercuti.

husna zahidi said...

husna tak cuti tapi blog yg cuti.. hahaha.. tahniah kak yui! 😘

PeRdU cINta said...

Rezeki kerana menjaga kebajikan anak bulus tu Yui..alhamdulillah tahniah.

Aishah Jahirah said...

Selamat bercuti yui....

Dunia Zumal said...

alahai, sepi 4 hari ye... Zumal menyepi lama lagi. tak tau dah nak buat camna... Selamat bercuti

eima said...

bercuti .... mmg tak smepat nk tgk blog pun

Azhafizah Md Nor said...

sesekali perlu bercuti juga uruskan apa yang patut :)