tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, February 01, 2017

Hokkaido Baked Cheese Tart Durian

Perisa durian adalah perisa baru selain cheese & chocolate. Haritu sebab satu family lengkap ada balik SS, maka sajalah Yui belanja beli untuk deme. Kot kat tekak dema sedap juga macam Yui. Mehmehmeh.






3 cheese, 1 choc & 2 durian


Untuk perisa original cheese & chocolate Yui dah pernah review sebelum ini.




Inilah rupa perisa durian. Bagi Yui, bolehlah. Takdelah kuat sangat rasa durian tu. Untuk tekak Yui, yang original lagi win berbanding dua perisa lain. Tapi untuk family Yui, deme tak berapa berkenan dengan tekstur tart tu.


Apa pun,
Semua perisa dah rasa. Jadi, takdelah dok rasa "ngidam" bagai lagi.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Xpernah lgi rasa tat durian.. better tat choclate my feveret

Illya LeYa said...

emmm...bestnye..leya pun belum dpt rasa lagi

Orked V. said...

sya suke gile durian. tp durian byproduct nih sya kurang sket. contemplated to try tp pas bc review yui rs cm x jadi la. hehehe

cheese dorg tu still dorg nye signature kan.

Eca Dwinky Asha said...

ada kat Sabah dah tapi malas menapak gi shopping mall tu.
teringin gak rasa.

adianiez AIDA said...

aida lom rasa yg durian.
yg cheese semata tu mak aii, sedap!!!!
sib baik mahal, beli skit skit jer :) ha ha

Anum Abdullah said...

tak pernah rasa lagi yui..