tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 21, 2017

Kalau korang perasan

Kalau korang perasan,
Yui jarang dah nak update blog


Kalau korang perasan,
Yui banyak "berbunyi" di FB sendiri


Kalau korang perasan,
Perlahan-lahan rentak berblog


Haaaa,
Puncanya ialah KEMALASAN


Sobsobsob.


Siapa nak perasan?
Tak kisah pun dengan ko Yui oiiii. Hahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Anum Abdullah said...

ouhhh..patut pun blog yui ni tak berupdate..laaaa..rupanya..

Orked V. said...

same la kite yui.. malas campor ngan hectic gila kt office. huhu

Kakzakie Purvit said...

Biasalah Yui berblog ni memang ada turun-naik
Ikut mood kita juga.

Kakak pun sama:)

Unni Anje said...

yeahhh kita geng!! apa fb yun?? x sure la da fren ke atau x ngn unni...

azizah green line said...

kalau yui perasan?? jijah pun sama!

Nurfaezah Abdullah said...

fae belum lagi nak pencen jadi blogger hehe

Noor Azlan said...

Berblog memang akan ada masa macam tu, sebab sibuk atau kurang idea dan motivasi... sabar dan relaks sahaja... slow2 kayuh dan cari rentak balik ya...

Anis Azalea said...

Hehe asal ada pic pun boleh

Azhafizah Md Nor said...

perasan juga. takpe Yui yang penting rajin juga update di fb tu :)

MisDiarios said...

samelah kite kak yuiiii :D

Seorang Syed said...

haippp tak mau malas-malas haha.
tapi pening juga kalau takda idea nak tulis apa kan.

eima said...

ai mmg tak berbunyi kat fb ... kat blog pun slow dah ni ... mls

Nour Adieb said...

tahun 2017 ni lah tetiba sy rajin nak berblog 😄

Norhayati Mohd Isa said...

Yui sama dgn akak KEMALASAN melanda hihi

Cik Rose said...

Assalamualaikum Yui... jom berblog macma biasa. hihi. tengah rajin sekarang ni up entry :)

aRz MoHa said...

come on yui...kadang yang simple itu mampu mempengaruhi orang lain...guna blog untuk pemasaran