tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, July 02, 2016

Review Peribadi : Muffin Choc Mighty White

Ini Shafiq yang belikan. Katanya buat bersahur. Sahur takde sebab bulan tengah naik. Hahahaha. Oklah, nak review pasal muffin choc ni sebenarnya.




Bagi aku oklah muffin ni. Tak lembut dan tak keras. Sedang elok. Rasanya pun ok. Tapi kalau lebihkan chip tu, rasanya mesti lagi umphhh! Harga seketul RM 1.60.


Aku dok bayangkan ada cream choc pastu gigit meleleh meruah dalam tu rupanya silap. Heeeee. Bolehlah kalau beli saja-saja.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

azizah green line said...

macam sedapp nin

Ezy Loy said...

alahai.. terliur pulak pagi2 ari ni.. haha

Nurfaezah Abdullah said...

chocolate muffin yum2

nini said...

Lapo pulak kite dibuatnya..bahaha

Siti Nurzafirah said...

hahaha.. part bayangkan tu, kite memang sama... selalu high expectation.. tengok2... adeh !

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah tengok yang ni lagi..kalau jumpe, boleh beli n rasa.