tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 05, 2016

Yeay, esok raya!

Cehh, konon semangat padahal udah tua ni takdelah over benor keterujaan tu. Heeee. Eh korang dah balik kampung ea?


Aku masih di depan pc. Nak menghadap pelanggan sampai jam 12.30 tengahari. Lepas itu baru gerak balik SS. Banyak kerja menanti.


Nak iron baju. nak isi kuih, nak kemas apa patut. Fuhhh. Ni baru bujang. Agak kalau ada suami nanti, kena pandai manage time dengan betul. Cewaaaah.


Apa pun Selamat Hari Raya ya semua. Blog akan sunyi sepi. Korang kelebek jelah entry lama dulu naa sementara mood menaip muncul kembali lepas habis cuti raya.


Berhati-hati di mana pun berada ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Ann Ishak said...

yeahhhhh balik kampung :)

Siti Nurzafirah said...

hahaha... samalah kita Yui.. balik hati2

nadiah izzaty said...

Yui~ lama tak singgah ... Hihihi .... Balik kampung dah today ...bestnya !!!! Selamat Hari Raya , maaf Zahir dan Batin ... Nia susun sepuluh jari minta maaf jika ada terkasar bahasa , comment yang tak elok ke dan semua lah ye . Salam 0-0 ... Hati-hati dijalan raya balik ke kampung nanti . =)

zaitie hasnan said...

esok raya! baju tak iron lagi..rendang x masak lagi..huhu

Azhafizah Md Nor said...

bila nak raya semua pakat busy nak siapkan sebelum raya kan.seronok!