tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 12, 2016

Yeayyy, kembali sudah!

Fuuh fuhhh, konon tiup "habuk" yang bersarang berhari-hari kat blog ini. Heheheh. Oklah dik non semua, harini aku dah kembali bekerja. Cuti hampir seminggu membuatkan aku malas bangun pagi bersiap ke pejabat. Huwaaaaaa.


Korang sihat?
Amacam raya korang?
Ada aktiviti baru?


Kalau tanya aku, ikutkan macam-macam jadi. Perlahan-lahan kalau rajin aku ceritakan di sini ya.


Apa pun Selamat Hari Raya. Selamat berpuasa enam kepada yang melakukannya.


Moh qada blogwalking. Ekekekeke.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Ezy Loy said...

selamat kembali bekeje!!
kembali ke rutin bse setelah abs beraya.. hihi

Jie Susanos said...

Lama yui bercuti..jeles2

nadiah izzaty said...

Yeay!!! Selamat kembali nuyui ... Selamat hari raya too dear ~ mohon maaf jika ada salah silap ye =) ... Malas jugak nak start kerja even tak cuti raya pun jumaat lepas hihihi

Siti Nurzafirah said...

mood raya lagi lettew an.. ngeh2

azizah green line said...

lama yui cuti..bestnyaa.. jijah dalam bekerja beraya juga//hahaha

Afif Rayyan said...

Meh balas dendam blogging.. ehehe

timm bill said...

welcome back..hooho..

aRz MoHa said...

Selamat Hari Raya Yui....

jom tiup habuk huhu

eima said...

lemau kan .... akak pun mls

Azhafizah Md Nor said...

mood lepas raya agak lemau sikit..baru nak qada blogwalking ni Yui