tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 25, 2016

Shell Out di Omm Cafe cawangan Medan Istana, Ipoh

Ini kisah lepas. Edisi jalan-jalan cari pasal makan.


Rabu bersamaan 29/6/2016, aku berkesempatan berbuka puasa bersama dia di Omm Cafe. Last minute tempah nasib baik ada lagi kekosongan.




Ini lokasi baru Omm Cafe




Kami order satu set shell out. Cukuplah untuk makan berdua. Air pula free maybe sebab ketika Ramadhan.



Zoom lebih dekat


Secara kesimpulan.
Aku bagi 7/10 bintang. Bahan banyak tapi tang rasa macam kurang sikit dengan tekak berbanding shell out tempat lain yang aku pernah cuba.


Apa pun aku puas hati sebab dapat penuhi kehendak orang tu nak bershell out. Cehhh.




Muka ketika sedang menunggu untuk berbuka
Hahahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

Sedapnyaaaa.... :)

Normi Nieza said...

xpernah shell out lagi..:)

Inani Hazwani said...

Sedapnyaa. Nani tak sempat lagi mana mana kedai shell out ni. Haha

wahida said...

sana sini cafe berebut nak buat style shell out ni kan...

Jie Susanos said...

boleh thn gak shellout ni..

Siti Nurzafirah said...

Muka lapaq sngat tu...

orked violet @ SYA said...

alamak. gamba macam mengancam.

tempat lain tu mana yui?!
mohon suggest. huhuhuhu

sya balik perak balik2 serang nasik ganja.
hahahahahhaahahhaa

tp sya memang gile nasik. tp once in a while nk try bende lain macam takde idea. huhu

Azhafizah Md Nor said...

gambar cam nampak sedap rupanya kurang sedap ye..takpe, cuba tempat lain pulak ye nanti

Siti Yang Menaip said...

CT rasa 7/10 tu agak tinggi hehe.. means that not bad nak cuba.. tengok pun macam quite nice tapi kena cuba dulu baru tahu kan =)