tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 14, 2015

Aksi spontan adik-beradik

Ahad lepas satu family kecuali bongsu hantar adik lelaki aku balik Alor Star
Sekarang dia tengah belajar di Air Force
Sempat juga nak berselfie aksi spontan
Layankan!




Gambar menggunakan hp Asus Zenfone 6
Tapi kalau lagi clear, suka guna Samsung Grand


Inilah kami si gila-gila
Dari kiri, sulung, no 2 & no 3
Bongsu lelaki di rumah layan coc, ceh!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Lynn Hamzah said...

comfirm korang rapat dan sporting adik beradik...best...

IbuNoey said...

Selfie adik beradik yang best..;)

Myra Jay said...

Comel je korang adik beradik, nampak mesra...
Bagus gitu :)

Kniedaz said...

seronoknya korang...lama tak jumpa adik2 kak yang lain huhu

eima said...

happening nye ko adek bradik sporting

wahida said...

cantik kulit muka yui...

nur anis said...

meriah..best rapat dengan adik beradik ni..:)

zazanizam said...

zaza pun sama kalau selfie dgn adik beradik, mesti nak giler2 hehe..

Cho Zila said...

sehati dan sejiwa.. serasi..

Diana Rashid said...

2 lelaki 2 perempuan la ye??dah besar2 semua..tak lama lagi berderet2 kenduri kawen//heheh

shaFazie said...

sporting adik beradik yui,suka akak tengok

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
hamboih3
nomei2 semua naaaaaaaaaa

Azhafizah Md Nor said...

Bila dah berjumpe wajib amek gambar kan