tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 08, 2015

[LAST STOCK] - Baju kurung kain pelikat murah

Sebelum ini ada juga jual baju kurung kain pelikat & alhamdulillah mendapat sambutan. Ini ada last stock nak jual.




Nak jual RM 80 tidak termasuk pos. Kalau fast payment, aku akan bagi best price. Boleh terus whatspp 0192331810.


Aku dah tengok di Jalan TAR, harga untuk kain pasang pelikat 4 meter - RM 65. Tak pun, boleh google image dan bandingkan harga. Material sebiji sama macam aku jual siap. Nak tempah pun lebih kurang RM 50.


Meh beli siap lagi senang dan jimat. Sape nak, cepat hubungi aku ya. Terima kasih.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

4 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Inani Hazwani said...

cantiknyaa

azizah green line said...

warna ni pun leh tahan

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik yui.....

Cantiknya...