tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 20, 2015

SIBUK UNTUK URUSAN LELONG

Sedia maklum aku kerja dengan apa dan terlibat dengan apa.
Memandangkan esok akan bermula sesi lelongan, hari ini akan menjadi sedikit hari yang sibuk.
Perlu kendalikan apa yang patut untuk urusan esok.


Jadi kalau lambat menyinggah, maaf ya
Dah selesai semua, InshaALLAH jejak balas


Sambil itu, korang boleh cuci mata apa yang patut
Ada banyak stok baru dari kain pasang, baju siap, baju cotton vietnam dan macam-macam lagi
Lebih banyak boleh tengok di FB page : Nurul Yui Collection


Terima kasih.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

tiga lalat said...

Salam. Hee lelongan rumah ke ;p

Diana Rashid said...

semoga laris jualan nya Yui..:)

Myra Jay said...

Best Yui selalu tengok brg2 kemas lelong ni, ada rezeki banyak boleh sambar :D

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
semoga segalany dipermudahkan AMIN
chaiyok3

Nurul Baidurah said...

semoga bisnes yui berjalan dengan lancar...