tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 17, 2015

SALAH ATAU SENGAJA?

Kalau tadi bahasa terlampau sampai planet pluto
Sekarang kita tengok pula kesalahan atau sengaja




Sabar sajalah kalau anda menerima
Tapi kalau aku, aku pun copy paste balik apa dia hantar
Send balik pada dia
Hahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

aizamia3 said...

kot tersilap taip pada keypad hp pun.. biasa sekali atau dua kali je.. ni berkali-kali nampak sangat macam sengaja diadakan.. huhuhu..

Azhafizah Md Nor said...

Kalau dah sengaja..sengaja balik anta benda yg sma jugak..kannn

tiga lalat said...

Salam. Hee idea baik ni nak pekena kawan 'p

laman blog saya said...

Mencarut bab1

nadialadzim said...

Hahahaha.....

eima said...

Mmg kelakar gile .....pecah perut gelak

azizah green line said...

adoii sabar jelahh

lynndamya said...

Salam, hahaha klw kena kat saye, sy gelak je guling2...tak terasa marah pun, sbb lawak gila..hahaha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
ni mesej betui3 kaa??????
tergelak akak baca he3