tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 16, 2015

APABILA KERJA TERTANGGUH

Dulu, sehari nak update dalam 5 -6 entry
Lepas itu turun kepada 4 entry
Sekarang paling sikit 1 entry sehari
Fuh!


Nampak benar kemalasan melampau
Kadang ada benda kita nak update
Konon nak tangguh
Pastu memang tertangguh terus!


Nak mulakan balik, malas
Ambil masa, ambil mood


Rasanya banyak entry aku nak update tapi tertangguh
Cerita pasal Asus zenfone 6, review tempat makan best, review hadiah diterima dari blogger dan macam-macam lagi


Ampun sangat
Nanti aku rajin, aku "ganti".
Huhuuu.


Jadi, jangan suka tangguh kerja
Sempat, terus saja buat
Takut jadi macam inilah.


Jemput cuci mata di FB Page / Instagram :
Nurul Yui Collection




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
kaaaaaaaaannnnnnnnnn
ahkak pun sama
baru ja last week cover hutang BW
mai minggu ni terhutang balik pulop sob3
ni nak mola bayor utang semolaaaaaaaaaaa
sila rajin he3 :P

tiga lalat said...

Salam. Hee tak mengapa sbb blog bukanla hakmilik kekal., ;p bz kannns

eima said...

SAMA LA DIK OI ... KADANG TU NAK TAIP ENTRY PUN MAKAN BERJAM2 ...ASEK DOK TAIP SIKIT BENTI ...

Kniedaz said...

tak rajin sebab sibuk dengan bisnes kot ni..ehehehe

nur anis said...

sama je la kitaaaaa...huhu

Diana Rashid said...

sejak laptop buat hal ni akak pun jadi slow je update.menyampah betul..dah gian nak update sehari 5,6 entry ni..Bila entah nak kaya..kalau kaya laptop buat hal hari ni,hari ni jugak tukar laptop baru..:p

azizah green line said...

yui banyak citer leh la..jijah lagi malas..sbb xde story..hukhukhuk

ejulz said...

Siap kerja cepat, cepat rehat.. prinsip ejulz.. hehehe

tapi kadang2 ada perkara yang membuatkan ejulz terasa down sgt.. ermmm

ejulz said...

Jemput singgah sini k. tq "Hati Perempuan"

Jemput Join ek.. :) "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei"

Rapunzel Cikilolo said...

kire rajen la sehari satu entri.

nnt bile yui dh ganti entri kite komen ye...

hehe.

Azhafizah Md Nor said...

Fiza pulak xde idea..kalau boleh nak konsisten update..tapi apekan daya..huhu