tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 29, 2015

JJCM : Gomok Ipoh, Perak

Selalu tengok orang post/review Gomok Cafe ini. Teringin juga nak rasa. Alang-alang orang tu ajak, angguk saja tanda setuju. Boleh juga rasa sendiri pengalaman makan & minum di sana.


Suasana santai tapi ruangnya tidak besar, Jadi kemungkinan meja penuh itu ada ( ikut nasib ). Aku pergi selepas Isyak. Memang tak tahu lokasi sebenar, dah puas pusing barulah jumpa. Huhu.



Order mana berkenan di hati. Ada juga set yang mencecah harga RM 60, tapi disebabkan berdua sahaja, order sendiri-sendiri punya sudah. Boleh saling rasa.


Menu di atas :

1) Air virgin mojito RM 8
2) Mango tango RM 9
3) Blasta potato RM 15
4) Crusted lamb shoulder RM 32
5) Duo of chicken RM 24

Total = RM 88 all in


Tengok harga memang agak mahal tapi jangan risau sebab kuantitinya berpatutan. Maksud aku banyak dan inshaaALLAH kenyang. Lamb & chicken sangat lembut. Air aku paling suka part bubble. Try ok! 


Menu yang aku sangat cadangkan ialah blasta potato. Campuran pelbagai jenis kentang & cheese yang mambless! Sesuai untuk hantu cheese macam aku.


Secara keseluruhan. aku suka. 
Bagi 5 bintang!


GOMOK IPOH
1 Jalan Leong Sin Nam
30300 Ipoh, Perak 
05-2413619

GPS 4.597380, 101.084261





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

AnneRaini said...

jauh sgtler...tpkan nmpk mmg sedap.

AnAk dEneSor said...

bape org makan tu?wahh cam best jer..tp xtau larat ke idok makan tu..hihi

Maria Firdz said...

macam menarik je tgk menu tu..

IbuNoey said...

kalau dah bagi 5 bintang tu,berbaloi la keluar duit kan..hehe.

Eka Tikah said...

alaaa jauhnya kak kat perak. baru nak try. hehe

Azhafizah Md Nor said...

nama dia unik..nak try tapi jauh pulak..memang nampak sedap tu yui

aTieYusof Family said...

Nampak sedap makanan tu sis..berbaloi lah kan.. 5bintang tu..:)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
alaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaai
sedap3