tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 14, 2015

Baju Kain Pelikat ala Songket murah

Tajuk haruslah ada murah
Bukan saja-saja letak murah tapi aku dah bandingkan dengan harga pasaran yang ada.
Tak percaya?
Boleh tengok google image atau hashtag di ig
Berlambak-lambak keluar nanti


Ini antara contoh warna yang ada untuk
Baju kain pelikat ala songket
( kain jenis lipat batik )

Harga sepasang : RM 90 ( tidak termasuk postage )
Whatssapp 019-2331810


Berikut adalah ukuran dari saiz S - XL ( ukuran dalam inchi )

Saiz S - TURQOISE
Bahu 14 1/2
Dada 38
Labuh tangan 22
Panjang baju 38
Labuh kain 39 1/2


Saiz M- PINK, BIRU & OREN
Bahu 15 1/2
Dada 42
Labuh tangan 22
Panjang baju 39
Labuh kain 42


Saiz L - UNGU
Bahu 17
Dada 44
Labuh tangan 23 1/2
Panjang baju 39 1/2
Labuh kain 39 1/2


Saiz XL - MERAH
Bahu 18 1/2
Dada 46
Labuh tangan 24
Panjang baju 39
Labuh kain 39 1/2
Punggung 46


Stok tak banyak yang aku ambil.
Tapi kalau ada yang berkenan, aku boleh pergi ambil lagi.
Belian 5 pasang ke atas, ada harga diskaun ku beri.
Terima kasih kepada yang dah membeli & bakal membeli.


Masih available M, L & XL





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

4 dak comei sayang YUI:

azizah green line said...

dah beli..tunggu sampai..xsabar nak pakai g kenduri2.hee

Siti Rohaida Yusof said...

raya ni tak taulah dapat pakai baju raya ke tidak..hua....

IbuNoey said...

macam nak beli la,yui.balik ni nak ukur badan jap.sebab bahu akak size S tapi dada macam saiz M.nanti apa-apa akak whatsapp ye.

Azhafizah Md Nor said...

Cantik..buat baju raya pun nice ni