tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 12, 2014

Apa yang saya nak beli di Lazada?




"Dengan adanya Voucher Diskaun daripada LAZADA, bolehlah saya beli Digital Glass Body Fat Scale ni!! Korang pun boleh dapatkan Voucher Diskaun tersebut, cuma klik blog Lynn Damya untuk sertai. Terima kasih :D"


Harap sangat dapat voucher bolehlah
jimat sikit nak beli penimbang digital
Nak letak di opis pula
Ekekekeke!


Cepat join sebelum 15 Jun 2014





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bagusnya

lynndamya said...

Salam..hahaha belum yui share link kat ruang komen entry kita, kita dh nmpk dulu dah yui post psl ni :D..okay mengikut syarat..terima kasih sudi join ya..brg tu mmg sesuai utk org yg tgh diet..hehe.. :D apa2 sy update ;)

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Yui

ros_reeza said...

moga berjaya Yui :)

ros_reeza said...

moga berjaya Yui :)

Pykaa Pdott said...

Good luck sis :)

Mimi Azirah said...

Wah bli penimbang...bestnye

ct kektus said...

tu dia, beli penimbang. hehee senanglah ofismate pon nak tumpang timbang berat. :D


gudluck yui !

FarhanahAdzlan said...

gud luck sis ;)

Diana Rashid said...

ikutkan banyak benda nak pilih..kan??heheh

ikafantasi said...

good luck!

Shida Radzuan said...

wahhh mcm best jer nk join lah ^_^

lynndamya said...

Salam, yui ! Senarai nama pemenang dah publish..jom tengok ! hehe :D

Sya Mimie said...

Semoga berjaya. :)

Sya Mimie said...

Semoga berjaya. :)

Nadia Johari said...

Melepas ler

ayut said...

Lazada...xpnh lg ke situ utk membeli..moga ada la rezeki yui nak dpt baucer tu :)