tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 10, 2014

Kesan selepas menggunakan sekotak Ephyra

Sedar tak sedar dah habis sekotak Ephyra. Bermakna dah habis juga cabaran 30 hari untuk bersama Ephyra. Jujur ada hari yang aku terskip tidak sengaja terutama ketika sakit. Kiranya hari dah terlajak sahaja tapi masih guna 30 sachet.


Oklah terus tuju kepada point utama iaitu aku nak share antara kesan yang aku alami sendiri setelah minum Ephyra.


1) Proses pembuangan berjalan lancar

Sejak aku minum Ephyra, aku jarang ambil sayur. Saja nak test pada diri sendiri. Selalu kalau sehari aku tak membuang, aku confirm akan minum green tea atau clenx tea. Tapi sejak minum Ephyra aku tak ambil teh tu semua. Lancar je setiap pagi, Hahaha.


2) Ruang pori pada wajah berkurangan

Faham tak apa aku maksudkan? Kulit aku sebelum pakai liquid foundation akan nampak lubang/pori yang jelas. Tapi selepas guna Ephyra, alhamdulillah mengecut. Itu aku sendiri rasa. Jangan pula kalau tak minum nanti terbuka luas balik. Muahaha.


3) Menyegarkan biji mata

Pernah satu malam itu, aku mengantuk awal seawal jam 11 malam dah menguap. Lepas itu aku minum Ephyra, tak lama mata pun jadi segar. Macam pelik awalnya tapi itu hakikat sebenar. Terus boleh buat kerja lain.


So far, 3 kesan di atas yang ketara pada diri ini. Bab lain mungkin tidak sesuai untuk aku. Sekarang satu kotak dah habis & malangnya aku tak continue untuk kotak kedua. Tunggu offer satu kotak RM 150 nantilah pula.


Ekekekeke. Boleh? Bulan ini & bulan depan adalah bulan memerlukan lebih duit dari biasa. Jadi kena berkorban dulu mana yang tak perlu.


Oh ya, penerangan di atas TIDAK BERBAYAR. Ikhlas dari diri sendiri sebagai pengguna kali pertama Ephyra.


Kalau sempat nanti aku upload gambar perubahan pada diri aku.


IKLAN KUIH RAYA/KUDAPAN 
Boleh rujuk entry ini
InshaaALLAH sedap!


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

akak pun tgh consume ephyra tp entry xletak2 lagi lam blog..hadui malas bebeno.

Nurzakiah Hanum said...

great

lynndamya said...

Salam, haa sbb tu lah sy setia guna Ephyra ni, dah 3 kotak..mmg Alhamdulillah berkesan..hehe..tp sejak akhir2 ni, asyik skip je sbb malas betul nak minum..haha ape yg sy perasan, Ephyra ni kena minum sentiasa ikut aturan dia..sbb dulu masa minum teratur, tumit dan tapak kaki jadi licin je, skang ni mcm dah kasar2 sikit..haha

Azhafizah Md Nor said...

kesan ni memang ketara sangat after 1 box :) pernah merasainya :)terbaik!

Mimi Azirah said...

Ephyra memg terbaik dan puas hati la...

Jie Susanos said...

oo byk prubahan pada yui ni..nmpk mcm mujarat je produk ni..

Diana Rashid said...

semakin cantik la yui dengan epyra...

Tihara said...

orang kata sedap ephyra ni kan yui

Shida Radzuan said...

bagus lah yui kalau ada kesan dia :)

Nadia Johari said...

Jadi memang terbukti ephrra berkesan..hehe

ayut said...

At least ad jgk berubah ye...hihi.okla tu.ada rezeki lebih try

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com