tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 17, 2014

Alhamdulillah 6 tahun sudah

17 Jun 2014 = 6 tahun kami berkawan


Kalau dulu, setiap bulan terasa nak update tarikh istimewa. Tapi sekarang cukuplah untuk tahunan sahaja. Nampak macam over pula sebab baru "berkawan" bukan ada tali perikatan yang sah. Jadi batas itu masih ada.


Bila difikirkan, terasa cepat masa berlalu. Teringat zaman awal perkenalan. Teringat macam mana boleh hingga tahap ini. Walau dalam tempoh perkenalan, pahit manis itu tetap ada. Apa yang penting kena pandai handle untuk atasi setiap yang terjadi.


Alhamdulillah. Apa yang aku harapkan moga hubungan kami akan menuju ke fasa yang seterusnya. InshaaALLAH. Jika jodoh itu ada, pasti ALLAH mengizinkannya.


Doakan kami sebaiknya. Aamiin.


* Sebenarnya teragak-agak nak post atau tidak entry ini. Bacalah dengan nada bersahaja.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Budak Kampung said...

IMAN Nak pesan untuk diri sndri jugak ni : bila kita permudahkan urusan allah, allah akan permudahkan urusan kita.smge urusan awk dgn si dia dipermudahkan sehingga terbina baitulmasjid itu

Cik Itah@RRP said...

salam. alhamdulillah..
semoga dipermudahkan segalanya untuk yui..amin

Nadia Johari said...

Macam dah de bau2 nasi minyak ni..hehe..amin

AnneRaini said...

xsabar tunggu nasi minyak yui...ker nak buat nasi beriani?? eh..hehe

Nurul Baidurah said...

alhamdulillah...

Nur A.Z said...

cpt2 lew ikah ye..nanti jemput saya huhu..

AlyaaIBH said...

alhamdulillah tahniah sis ;)

moga terus berkekalan dan saya doakan hingga ke jinjang pelamin, insyaAllah amin ;)

Azhafizah Md Nor said...

semoga dipercepatkan majlis :)

ayut said...

Insya Allah..ayut doakan moga persahabtan yg terjalin terus bkekalan....

Syazana Zainn said...

Alhamdulillah yui
semoga bahagia hendaknya ;)