tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 18, 2014

Kronologi penghantaran menggunakan poslaju

Ingat lagi hari itu aku kongsikan mengenai nombor rujukan yang tidak ada dalam sistem web poslaju? Mohon rujuk { entry }. Alhamdulillah barang selamat sampai walau nombor rujukan tidak boleh di semak. Sampailah keesokan hari bila check baru nampak status sebenar. 






Boleh nampak rentetan atau kronologi bagaimana poslaju digunakan? Oh ya, pelanggan boleh semak dengan cara mudah. Kalau keluar detail seperti di atas, inshaaALLAH item akan selamat berada dalam tangan penerima.


Kalau tak terima, kena cepat-cepat inform seller untuk tindakan selanjutnya.



IKLAN KUIH RAYA/KUDAPAN 
Boleh rujuk entry ini

InshaaALLAH sedap!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan

Azhafizah Md Nor said...

panjang betul kronologi tu.selalu pendek je..alhamdulillah selamat sampai.

Mama Safiy Arfan said...

sy alhamdulillah stkt ni guna pos laju xpnh jadi mslh..

Norhasniza Khalid said...

Mama pun sering guna khidmat pos laju ni

Kisah Si Dairy said...

senang sikit nak cek barang dah sampai kat mana kan..

Cik Itah@RRP said...

salam. jarang guna poas laju..sy lebih guna pos express tapi sebenarnya lebih kurang ja tu kan :)

Tihara said...

pos laju ni kadang2 cepat kalau kena gayanya

Mieya Atiera said...

Pernah jugak terjadi dekat one of my customer. huhu bikin saspens ya amat

ayut said...

Pjgye kronologi dia....huhu

Shida Radzuan said...

yg pastinya sipenerima tu sndri kan..nnt yg amik ckp xamik huwaaa..