tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 30, 2014

Perubahan waktu kerja sempena bulan Ramadhan

Pagi ini terpaksa merempit awal. Paling lambat pukul 7.15 pagi kena keluar dari rumah ( habis laju kena bawa ). Bukan apa, seperti tahun-tahun sebelum ini, bila tiba bulan Ramadhan, waktu kerja juga berubah.


Waktu kerja bulan Ramadhan : 8.00 pagi - 4.30 petang


Awal 30 minit & balik awal sejam. Bab balik awal seronok. Muahahaha! So, pagi ini macam lemau sikit sebelum nak charge bateri badan supaya lebih segar.


Sempena bulan Ramadhan juga, tidak diadakan sesi lelongan barang kemas. InshaaALLAH lepas raya pula.


Semangat, semangat, semangat Yui oiiiii!!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

anum pun sama berubah

Azhafizah Md Nor said...

tang balik cepat tu memang best. tapi kekadang balik mesti jammed sebab ade bazaar ramadhan

Cik Anita said...

Selamat berpuasa Yui. Yerp memang best kalau puasa sebab balik awal!! Tapi kita kat sini sama jeee. HUHU

nur anis said...

saya pulak masuk 7.45..dengan duduk KL ni, pukul 6.50 kena keluar rumah..huhu

nur anis said...

saya pulak masuk 7.45..dengan duduk KL ni, pukul 6.50 kena keluar rumah..huhu

Shark Kay said...

owh..
shark start awal lagi.
jam 7.30 pg dah masuk.
heheh..
blik 4.30ptg :)

NM03 said...

akak balik mcm biasa, tak tukar waktu pun. 8-5

ros_reeza said...

ROs still sama masuk pukul 8 pagi dan balik jam 5..

Cik Itah@RRP said...

salam. hehhe..sama la kita :))

p.s menabung promoted content

ninie said...

betul2... bab nak masuk awal tu kureng ckit tapi bab nak balik awal lajuuu... hehehe

Nurul Baidurah said...

selamat bekerja yui.pulang awal dari kerja mesti semua orang nak..kan..

Mimi Azirah said...

opis akak lil awal kul 4 tp gilir gilir