tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, May 12, 2016

Air RM 9.90





Inilah air berharga RM 9.90 untuk cup tinggi. Kalau rendah tak silap RM 7.90. Rugi ambil rendah. Hahaha.


Apa nama entah air ni. Ada di food court AEON Station 18, Ipoh.


Tea 3 layer gamaknya. Bawah tu ada kacang merah, ada cincau, teh, susu, aiskrim. Sedaplah juga tapi tak habis pun. Mak aku plak habiskan sebab dia suka. Heee, takpe mak, nanti orang belikan yang baru untuk mak.


Air macam ni nak beli sekali sekala takpelah. Selalu, kopak weiii.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Siqah Hussin said...

Hihi. Betullah Yui, sesekali bolehlah nak beli. Nak merasa kata kan. Hii. Jauhnya nak p rasa, Ipoh mali..

eima said...

MAHAI JUGA KAN ... TP PELIK JUGA AIR ADE KACANG ...MCM ABC PLAK KAN

Eca Dwinky Asha said...

mmg eca tolak tepi gini...aiskrim2 ne eca mmg x sgt.

Kai Ssi said...

woahhh...
nampak mcm best ...
tapi kt jb ni xde lak...
tapi air yang lagi rare banyak..

http://kaissi.my

Tasha Aqisha said...

tak manis sangat ka?

Azhafizah Md Nor said...

wow..harga mahal tapi nampak cam sedap..fiza pernah beli air RM10.++ 1 cup. Nasib sedap.

Siti Yang Menaip said...

bila kita nak lepak sama ni ?? nak paw =P