tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 30, 2016

Brownies sedap area Station 18, Ipoh

Laaa ni mulut suka benor dengan brownies. Rasanya dah lebih 4 orang penjual brownies aku dah rasa. Semua ada citarasa tersendiri. Dan aku haruslah mengikut citarasa tekak. Yang mana sedap untuk aku, pastinya aku repeat lagi.




Oklah,
Ni nak bagitahu seorang lagi penjual brownies area Station 18, Ipoh. Saiz macam ni harganya RM 8. Bagi aku harga sebegitu releven dengan rasanya yang sedap. Badam pun banyak. Sedap sungguh bila masuk mulut dan kunyah. Woooow!!


Orang Ipoh terutama Station 18, bolehlah beli dan rasa sendiri. InshaaALLAH puas hati.


Facebook : Nur Muniza



Cepat kelebek FB tau sebab macam-macam ada. Tapi bagi aku yang terbaik adalah brownies. Kek coklat cheese pun dah rasa.


Nanti habaq tau dari Yui, mana tau dapat diskaun lagi. Ekekekeke.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

2 dak comei sayang YUI:

AziRahmanDot Com said...

Sedap brownies ....bila la nak rajin membuatnye hehe

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

waduh..nampak sedap sgt.kalau dapat nie,mmg x pandang kiri kanan dah.silap2..mmg x igt org belakang tros.