tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 24, 2016

Aiskrim Magnum Pink Pomegranate

Ini lagi satu pengaruh tb. Nasib baiklah aku dah tak amalkan diet Atkins, kalau tidak mau terliur aje. Hahahaha.


Teringin sangat nak rasa yang ini. Lagipun packing dia warna pink memang menarik perhatian kaum wanita. Ewaaahh.





Bila dah rasa,
HAMPA. Itu je yang pertama. Aku lagi suka perasa lain. Yang ini, macam rasa biasa. Tak terasa apa pun sangat. Huaaaaa, rugi mak jemah beli tau. Nasib baik beli 1 jeeee.


Korang pernah rasa?
Suka ke atau tak suka, macam aku juga. Tapi kan, lain orang lain seleranya. Gituuu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

fifie feyca said...

fie suka black espresso..

Siti Nurzafirah said...

memasam sikit.. dah pernah review pasal magnum pink ni..

boleh baca dekat sini..

http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/01/review-magnum-pink-pomegranate.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Aiskrim,..mmg poberet anak pompuan kak atie..dah ngalahkn ada anak sek ren kat rumah

CikSiti said...

nampak je mcm sedap ke..yg pasti cokelat dia mesti sedap he he he

YieN said...

X pernah rasa.. N bila yui dah review camni, mmg nan-hado lah nak try, haha~~

Nurzakiah Hanum said...

punk plak
kena cuba nie

Lynn Hamzah said...

lum pernah rasa lagi nie...tgh diet tak leh makan yg manis manis...

Azhafizah Md Nor said...

Belum rasa lagi yang ni =__='

Jie Susanos said...

biasanya magnum best2..

anak denesor said...

eh heh lanje la yui heee

Atie Yusof said...

eh ada warna pink ye sis?? ahaha.. kak tak tahu.. mau juga cuba nnti...hehe..

Nurul Baidurah said...

nurul suka magunum coklate..

Siqah Hussin said...

Nampak warna pink menyebabkan siqah rasa tertarik tapi masih tak pernah beli lagi. Baca review yui, malas lah nak beli. Hehe. Mahal magnum!