tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 25, 2016

[cari duit raya] : Mencari dropship Perlaking




Kalau yui open untuk sesiapa yang nak jadi dropship, ada yang nak tak


Tak susah mana

Yui boleh ajar

Cara Yui dulu, 
Yui follow apa stokis/leader buat 
Dia buat iklan, yui buat 
Kadang kita copy dan olah ayat ikut kefahaman


Dok fikir, 
Kalau ada dropship, pastu ada yang dapat buat sale kebabommmm 
🚀🚀



Niat nak bagi gold bar iaitu EMAS 
😁😁

Kalau berminat, boleh Inbox Yui ya 
👌👌

L5-007/A02 NURUL YUI 
📱
019 233 1810


ENTRY BARU SCROLL BAWAH





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Ain Cho'in said...

Waaaa, bagus sangat Plan Yui ni..Semoga berjaya Yui.. :)

Raihanah Ahmad said...

semoga berjaya sis

Hazmin Hamudin said...

Pandai cari duitkan. Bagus2.

Permatabiru said...

Gudluck nk pm nt 😉

eima said...

semoga berjaya

Athirah Diyana said...

mcm menarik

Nurul Ain Zulkarnaind said...

adik yong minat nak jd dropship. boleh ke dia join?

boleh ke cerita caranya cemana

ni no yong 013-7049413

wahida said...

wah bagusla yui ni...muda2 dah pandai berniaga...all the best yui!!

Azhafizah Md Nor said...

best ni.boleh buat tambah duit poket nak raya nanti.

Siti Yang Menaip said...

hai kakak.. nanti nak duit rayaaaa eh =P

Lizzie Yasmin said...

Apa yer product nie, nampak ramai orang share.

orked violet @ SYA said...

good luck :)

sya skrg belikan mak glutacaps. baru order. sya x makan sbb perasan dah cukup putih. hahahaha

ni function die cm glutacaps sikit x? nnt boleh promote kat mak :)

Nabila Syifa said...

Singgah sini.

sya mimie said...

Waaa.. Bgusnya.. Akk buat dropship kosmetik ni kurang jln skit. Hehe

tiga lalat said...

wak singah senin gak., ;p

Dkna Abza said...

jadi dropship lagi senang sebab tak perlu simpan stok berbanding dealer.. income tetap masuk.. good luck yuyin