tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 23, 2016

Kepak ayam madu

Ini kisah beberapa minggu lalu. Eh minggu ke, macam dah berbulan. Huuu, tak kisahlah asalkan aku ada ambil gambar dan rajin nak update macam ni di blog. Yang lain, tak kisaaaahhh.





Lokasi : Pasar Malam Station 18, Ipoh


Tengok luaran dari segi saiz, warna memang nampak umphhhh! Tapi bila dah rasa, alaaaaa macam biasa. Tak macam dulu. Serius!


Sekarang harga 1 kepak ayam hampir RM 2. Sebenarnya aku tak kisah bab harga kalau makanan tapi biarlah bertepatan dengan rasa juga.


Jadi,
Jenis aku kalau sekali rasa tak umphh, aku takkan ulang beli yang sama. Haaaa.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaa

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

dkt area rmh lama aina ada jual jugak ni.. sedap.
Harga rm 1.50/pcs Kalau beli 5 ketul mmg ngadap sorg je la =P

AnneRaini said...

ah terliur... skrg ni tgh diet tp kepak ayam boleh makankan? hehehe

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...nampak memang sedap jak dik yui..Akak klu kat sandakan suka makan kepak ayam bakar madu yang jual kat pasar malam sandakan....sedap harga Rm1.80 seketul...

eima said...

DULU SELALU JG MKN NI .. PASTU SKRG NI ENTAH LA NAPE TAK BELI DAH ... TGU DAH TERINGIN BALIK KOT

Nurfaezah Abdullah said...

betul tu kalo rasa tak umphh there will be least posibbility nak beli lagi..

Azhafizah Md Nor said...

Nampak je sedap tapi tak sedap eh..samalah kita, kalau xsedap memang tak kan beli lagi dah

Siqah Hussin said...

Betul tu yui. Harga makanan naik tapi rasa dah makin berkurangan. Patut kekalkan rasa. Orang akan beli juga kalau rasanya sama cam dulu..