tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 11, 2016

Hadiah untuk diri sendiri disebabkan el nino

Waktu aku keluar haritu, memang aim aku nak dapatkan kipas untuk bilik sendiri. Yelah, rumah sewa harapkan kipas syiling aje, rasa tak cukup memandangkan sekarang musim panas.





Mula-mula survey kat Seng Heng tapi bila masuk AEON, macam lagi senang nak beli jadi belilah kipas ni kat AEON. Harga tak sampai RM 100. Puas hati!!


Kipas,
Sila berbakti dengan baik ya. Takmau meragam apa sebab awak ada waranti 3 tahun. Muehehehehe !!


Tapi sekarang cuaca aku dah rasa ok sebab tidur pun aku cari selimut. Kalau tidak, selimut tu tendang ke tepi. Hahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

horeyyyyyyyyyyyyyy

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Hahaha... sama la kita. Skrg ni rasa da okay sikit cuaca. Mungkin sbb da start hujan. kalau tak awal tahun ritu selimut mmg tendang ke tepi. Hadoi tido pun berpeluh macam berlari. =P

Mrs Velentine said...

murahnya yui

nadialadzim said...

Skng dah start hujan...tapi tengahari agak panas juga..syok dah ada kipas sendiri!

eima said...

putrajaya dah hujan dh skrg ni sampai banjir ....cuaca dah sejuk dah .. tghari pun tak teruk sgt dah ...panasnye

anak denesor said...

wah cam murah...nak!

mun said...

sekarang dah musim hujan plak di ptg hari... kurang sket panasnya tu kan...

Siqah Hussin said...

Hahahah. Terbaik! Perlu ditambahkan kipas sekarang sebab cuaca panas. Tapi bila petang dan malam dah hujan je sekarang kan. Alhamdullilah :)

Siti Nurzafirah said...

El nino dah habis... hujan pulak sekarang ni... huhu

Azhafizah Md Nor said...

memang musim panas tu wajib ada extra kipas..sekarang musim sejuk cari selimut tebal je