tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 08, 2016

LADIES FASHION ICONS STYLE

LADIES FASHION ICONS STYLE


Kalau bercakap tentang STYLE, setiap wanita tentunya mempunyai exquisite style and the outfits they adore. Ini termasuklah selebriti yang mempunyai watak mereka tersendiri dan sentiasa nampak wowwww walau di mana saja mereka berada. Lagipun, kita tak dapat nafikan bahawa kita sendiri ada artis tersendiri untuk dijadikan inspirasi terhadap gaya seharian kita. Antara dikenali, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe dan Elizabeth Taylor mungkin the ladies fashion icons of all time.



1. Taylor Swift
Siapa tak kenal dengan penyanyi yang bersuara sedap dan cantik ini? Sangat terkenal dengan imej manis beliau sejak dia memulakan kerjayanya dalam industri muzik beberapa tahun lalu. Yui sangat suka dengan lagunya! Tay Tay or Taylor Swift has definitely shown us that we can be the girl next door and still look flirtatious as well. Gayanya menjadi panduan buat kita juga boleh nampak fashionable in dresses, skirts and casual wear with the perfect mixing skills. Berani dan padankan maka korang akan nampak hasilnya. Yakin!

Cuba tengok gambar, nampak sweet saja kan gaya ni?



2. Olivia Palermo


Olivia Palermo mungkin bukan selebriti tapi dia pastinya salah seorang of the top socialites who is known for her amazing sense in fashion. Palermo style is drawn more to sophistication and elegance. Nampak "seksi: dengan gayanya hanya melalui pemakaian yang sesuai. Jadi, korang pun boleh juga ikut jejak langkah Olivia dalam berfesyen. You will definitely be amazed at how stunning you look!!








      3. Blake Lively

      Blake Lively dikenali menerusi hit drama series ‘Gossip Girls’ dan terus popular terutama melibatkan fesyen amazing yang digayakannya . Dia sendiri tahu mengenai gaya dan apa yang dipakai dan tidak takut untuk tunjukkan pada umum seperti ketika di red carpets atau hariannya. Kekal elegant!





      Memang terbaiklah untuk jadikan mereka sebagai Ladies Fashion Icons Style. Mereka menjadi rujukan dalam dunia fesyen terkini. Setiap apa yang dipakai menjadi perhatian ramai


      Kalau tanya Yui, siapa selebriti tempatan yang menjadi pilihan hati untuk dijadikan idola, sudah tentu Yui pilih Neelofa. Suka dengan gaya yang sesuai dengan gadis berhijab.






      Kalau nak miliki koleksi pakaian yang terkini, anda boleh dapati di sini Ladies Fashion. Pelbagai pilihan yang ditawarkan.

      Up to date dan bergaya!



      guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

      7 dak comei sayang YUI:

      Siti Rohaida Yusof said...

      cantik kan dia..

      Nurzakiah Hanum said...

      wow

      anis abdullah said...

      Kita pun suka street style pakaian naelofa. Hehe.

      PERMATABIRU said...

      nak cari fasyen yg up to date

      eima said...

      lofa sgt comey kan .... manis je ....

      wahhh yui nk buat ngan RM100 ni ... nak beli ape ??

      gulew kapas said...

      orang tak lawa kalau pandai bergaya mesti lawa. tapi bukan lawa muka la. maksudnya tetap nampk cantik.

      diariasma said...

      Seronok tengok orang pandai bergaya.. :D