tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 23, 2016

Rezeki berblog

Alhamdulillah, lepas berjumpa kenalan Blogger Utara 31/8/2016 yang lalu, rezeki melalui blog datang satu persatu. Tak pasti kenapa tapi itulah kenyataan.


1) Artikel untuk Zalora
2) Jemputan TGV Aeon Klebang, Ipoh
3) Review berbayar
4) Review produk rambut
5) Tawaran bekerjasama untuk artikel ( tapi ni terpaksa tolak )
6) Tawaran affiliate produk kecantikan


Kalau difikirkan, blog picisan Yui ni tak seberapa. Iklan Nuffnang pun tak betul, banyak yang perlu edit untuk blog ini. Rasanya nanti kena cari juga yang pakar untuk betulkan apa yang patut.


Apa pun,
Syukur untuk setiap rezeki yang ada.


Kalau ada nak minta Yui review, silakan emel fashanusha@gmail.com . Eh sempat plak. Hihi.


Salam Jumaat semua.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

orked violet @ SYA said...

tahniah yui!

moga murah rezeki. doa kite jugak :)

Murni Alysa said...

alhamdulillah..semoga lebih sukses lg..Aamiiin!

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Nieyl said...

Alhamdulilahhh...
yang penting ikhlas...
ha..klu ada job lebih,meh kongsi ngan akk..huhu

Myra Jay said...

Alhamdulillah.. rezeki untuk Yui :)

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah Yui!

Busyra Bt Takiyudin said...

macam mana nak join blogger utara? busyra pun org utara jugak. hehe

AziRahmanDot Com said...

Tahniah yui...moga semakin murah rezeki yer.....

Siqah Hussin said...

Tahniah yui! Moga rezeki makin bertambah :)

Cik Itah said...

alhamdulillah..tahniah yui :)

dorsett pink said...

tahniah. semoga rezeki masyuk lagi selepas ni..

Atie Yusof said...

Salam Jumaat sis..
Alhamdulillah..rezeki semua tu sis.. :)

azizah green line said...

tahniah yui..rezeki

husna zahidi said...

alhamdulillah berkat abg long rajin pesan suruh update blog utk tgkat trafik.. :)

Gee Lion said...

tahniah Nuyui!
nanti bolehlah berkongsi tips dgn kita-kita ni..
hihihi.. semoga rezeki terus murah buat Nuyui!
^_^

Siti Khadijah Halil said...

Tahniah..!

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah rezeki Yui