tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 27, 2016

Review : Air Tinge Mango Tango

Biasa dah tengok air Tinge kan? Lama dah minuman ni ada di pasaran. Sebut pasal Tinge, automatik terfikir air masak yang mempunyai perisa buah-buahan. Sedap tau. Sebab bukan sekadar air kosong biasa. Heeeee.




Haritu ternampak la jenis mango tango. Kira baru juga Yui tengok. Sebab tak pernah rasa lagi, jadi belilah sebotol. Harga lebih kurang RM 1.20.


Bagi Yui,
sedap juga. Takdelah masam sangat dan takdelah manis sangat. Sedang molek elok ajee.


Boleh repeat lagi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

orked violet @ SYA said...

hahahahhaha. comel je yui!

sya tak minum air tinge ni. melain kan kalau die buat promo buy 1 free 1. hahahahha

Atie Yusof said...

boleh cuba nanti.. belum pernah cuba ni sis.. :)

Jie Susanos said...

oooo sdp la ni..

Ann Ishak said...

anak saudara saya suka sangat dengan air tinge ni, macam2 perisa dia beli

Mila Ahmad said...

rm 1.20 murah pulak.

MisDiarios said...

alooo kak yuiii omel nye

Gee Lion said...

Saya pula telan je selagi berselera.. hehe..

Busyra Bt Takiyudin said...

comelnya botol dia. busyra tak pernah try lg.

Pha Is said...

dulu bila nmpak air ni baca tinge tu bunyi macam telinga..

ti-nge..

Azhafizah Md Nor said...

berbaloi dengan harga tu :)