tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 22, 2016

Senaman ringkas yang boleh dilakukan dalam rumah sahaja

Punya panjang Yui punya tajukkan
Harap sepanjang itu juga diri ini mampu lakukan
Ekekekeke




Semua nampak senang
Takpe, mulakan balik kena rajin senaman
Ringkas pun ringkaslaaahhh




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Kakzakie Purvit said...

Kadang yg ringkas dan dah ditampal kat dinding pun Yui tapi tetap culas juga nak lakukan. Kakaklah tu...buat ikut mood. Biasanya memang culaslah.

Yatie Owner said...

as long ada pergerakan sedikit pun tak pe kan. hehe.
PG ni all time kat office, duduk je. sakit pinggang.
bolehlah buat senaman ringan sikit tengok gambar tu :D

Siqah Hussin said...

Nampak senang tapi nanye susah jugak nak buat tu. Kena bertahan. Hee. Jom buat sesama :)

Mila Ahmad said...

nampak senang tapi berpeluh-peluh jugak nak buat tau. Chaiyok!

Cik Yaya said...

yaya pon bnyk jg download pic dgn video senmn yg bole dbuat kt uma ni..siap download app sekali.tp buat memula je..pastu........
hehe.. =p

Nora Karim said...

Kadang yang ringkas macam ni pun tak terbuat.. hehehe

♥♥ Cik Nur ♥♥ said...

Jom buat group mengecikkan badan....
Nur pun otw gak nih.. asyik mengembang je badan nih...
jum yui

Gee Lion said...

Masa mengemas rumah; mengemop, menyapu, menyental tu dikira senaman jugak kan? Hehehe..

Azhafizah Md Nor said...

kekadang tu kalau busy tak menyempat nak buat..huhu