tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 20, 2016

Review Peribadi : Nescafe Tarik

Jalan-jalan beli barang rumah sikit kat TF
Yui tertarik dengan Nescafe Tarik 
Baca kat bawah, minuman kopi




Bagi Yui
Sedap juga
Tapi masih takleh kalahkan Wonda Kopi Tarik
Itu masih terpahat di hati


Apa pun Nescafe Tarik ni sedap
Yui bagi 7.5/10 bintang


Korang kena cuba ya!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Ezy Loy said...

ok nt blh try jugak.. =)

Nurul Baidurah said...

tak minat ar minum nescafe ni..huhu..

Myra Jay said...

Ok boleh cuba cari.. Lama tak layan nescafe dalam tin gini.. hehee

Mrs Dee said...

saya pun peminat kopi..must try this la..hehe,,btw salam kenal dari saya..tq

Pha Is said...

nk kena pi cari lepas nih..

plain83 said...

Eh macam kebetulan je, semalam saya minum nescafe tarik ni juga, and I like it, boleh tahan best juga! :D

Fatin Liyana said...

Sedapnya. Saya pun peminat nescafe jugak. Apa jenis coffee boleh dikatakan semualah saya suka. Boleh try la nescafe tarik ni nanti :)

Kaklong said...

Wonda Kopi memang best!
Nescafe tarikbelom try lagi...

CikSiti said...

buat kat kilang kite ni yui kat batu gajah ni jer he he he

Azhafizah Md Nor said...

Fiza pun lebih suka wonda kopi tarik tu...memang kaw!