tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 21, 2016

Creampuff Durian D24 terbaik di Ipoh

Benda sedap haruslah Yui war-warkan. Bukan setakat sedap kat tekak Yui, kawan office pun suka. Yui bawa balik SS, mak siap cakap "Ni bagi mak sekotak pun takpe boleh habiskan", haaa tu dia. Bukan senang mak Yui nak puji bab makanan ni.


Al-kisahnya,
Yui selalu ternampak akak ni post itu ini di FB. Gila kau tak terliur. Kebetulan plak satu hari tu dia open order untuk ini, laju je tangan ni inbox dan terus order.




Amacam tengok gambar. Terliur ke tak? Jangan salahkan Yui. Heeee, oklah, orang area ST 18, Ipoh akak ni ada buat cod. Ada juga tempat tertentu dalam Ipoh. Korang boleh add FB akak ni okay. Tanya sendiri.


Harga macam di atas, RM 11 untuk 10 ketul. Percuma 2 ketul, moga semakin murah rezeki akak ya. Serius, memang sedap dan puas hati. Lembut dan nyummy. Montok dan tak kedekut dengan cream. Menyesal beli sekotakkkk!


Facebook : Roslina Alin




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

husna zahidi said...

tudiaaa.. festime dgq cream puff durian nih..

timm bill said...

todia punya filling, tersembul abesss..

Anis Azalea said...

Balik ipoh nak order la camni..

Aishah Jahirah said...

lembut berkrim...yummy..buat org teliur je yui ni...

Siti Nurzafirah said...

tengok pun dah geram... memang suka ngan puff ni....

Husna Rahman said...

siyes tengok je pun nampak tempting..tp tu la durian..sy xsuka durian..creampuff kastard ke telur ke ok..feveret lg..

nini said...

Makkkkkk tengok gambaq ja pun dah terliur.. .huhu

Azhafizah Md Nor said...

terliur kat cream puff je.. kat durian tak terliur sebab tak makan durian..hehe