tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 17, 2016

Gegar Vaganza 3

Heee, kemain pagi-pagi Isnin dah bercerita pasal Gegar Vaganza 3 yang dah bermula malam tadi. Bukan apa, mak siap pesan dari siang, "malam ini mak punya siaran. Sape pun takleh kacau". Eceeeehhh, yela mak oi.


Pergh, memang best belaka artis kali ini. Paling Yui suka tengok ialah Zarul Umbrella. Layan sungguh lagu dia. Dahlah maintain handsome ajee walau usia hampir separuh abad mungkin sebab lagu dia nyanyi semalam pun dah berusia 21 tahun!


Keseluruhan untuk malam tadi ok aje. Baru episod pertama.


Bolehlah layan minggu depan plak. Korang geng artis mana? Yui #teamzarul Hahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

memang best

Kakzakie Purvit said...

Kakak tak ada peluag Yui sebab rumah kakak tak ada astro:)

ros_reeza said...

tak dapat tengok malam pembukaan malam tadi. Ros dalam bas.. hihi

SNM Mohamed said...

Mmg season ni semua best²...confirmed sengit season ni.
Tapi mmg betullah, Zarul tu smart giler...ha3, sesuai lah ngan status dia as a steward kan... Apa pun, target Siti Sarah pemenang untuk season ni..ha3.(^^,)

Regards,
SNM_Yana Afi Mohamed

Atie Yusof said...

best sangat GV3 ni sis.. kak pun #teamzarul.. haha

Orked V. said...

kite sokong sume pmpn. bahahahahhahahaha

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...akak penyanyi asal sabah lah...tapi en.hubby pun pilih #teamzarul...hihi

Orked V. said...

hahahahahahaha. kawan sya pon ade yg up status kate zarul ensem. sya x tengok pon part laki nyanyi. adoi

Kak Long said...

Kaklong #teamrem :D

Mrs Velentine said...

#teamzarul juga hahaha...