tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 25, 2016

Kebakaran di Hospital Sultanah Aminah Johor

Allahuakbar,
Berita yang menjadi perbualan orang ramai. Di media sosial, di dalam group whatsapp. Ramai yang share gambar dan video. Bila Yui lihat, Yui jadi sebak dan hampir mengalirkan air mata.


Tersangat sedih bila kejadian berlaku di kawasan awam iaitu hospital.


Pelbagai cerita yang kedengaran. Apa pun nantikan kesahihannya. Yang share gambar tu, kalau boleh cuba blurkan apa yang patut terlebih dahulu.


Al-Fatihah dan salam takziah kepada mangsa dan keluarga mangsa yang terlibat.


Doa kami sentiasa mengiringi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Mila Ahmad said...

tula terkejut jugak dengar lihat video pun sebak.

Nieyl said...

singgah petang...>
salam takziah pada mereka yg terlibat...

Cik Itah said...

al-fatihah

Mrs Velentine said...

semoga semuanya dilindungiNya

Siti Nurzafirah said...

takde gambar ea? huhu

Atie Yusof said...

Tragedi yang menyedihkan berlaku di HSA sbb melibatkan kehilangan nyawa.. moga diberikan ketabahan buat semua staff & pesakit di HSA.

Orked V. said...

deepest condolences to the family of victims.

kesian yui. sya tengok yg saksi2 sume share, macam-macam :(

eima said...

salam takziah untuk keluarga mangsa. tak dpt bygkan mangsa kebakaran tu

Azhafizah Md Nor said...

semoga keluarga mangsa tabah hadapi ujian ini.