tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 13, 2016

Drama Patahnya Sebelah Sayap di TV3

Jujurlah, Yui jarang nak follow dari awal hingga akhir kalau cerita drama Melayu ni. Tambahan hat jenis jalan cerita lebih kurang aje. Terus malas.


Kalau Korea, ok laju ja nak follow. Contoh cerita Korea sekarang di TV9 pukul 6.30 petang, Secret Hotel.


Eh melencong plak.
Cuma nak habaq, sekarang Yui dan akak-akak rumah layan cerita Patahnya Sebelah Sayap. Yang bersiaran di TV3 Isnin-Rabu jam 10.00 malam. Gigih tau tunggu waktu tu padahal sebelum ini masuk bilik, baring-baring atas tilam pastu zzzzzzz.




Yui tengok pun dah episod ke berapa tapi terus berkenan kat hati. Cerita realiti. Tak macam biasa yang bercinta dengan orang kaya, jadi playboy jadi itu ini bla bla bla.


Setiap kali tengok, setiap kali itula perasaan marah wujud. Hahaha. Emo kan? Ke korang macam tu juga.


Korang layan tak?
Kalau layan kita geng.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Kakzakie Purvit said...

Oooh... kakak ingatkan siaran Astro kisahnya TV3 ye
Ramai yg kata best tapi kakak belum pernah lagi tonton.

AinAthirah Anuar said...

Tak sempat pun nak tgoknya. hehe tapi ramai juga ya yg tgok cerita ni. Pelakon dia pun best

Mashitah Mamat said...

Assalamualaikum....

intai2 cam tu je drama ni.... lps tu tertengok iklan.tak follow pun..hihihi..

btw, nak jemput join giveaway..

giveaway salam perkenalan...hihihih..

jemput la join reramai...


GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

SITI SORFIENA SYASHA said...

samalah ngan opi , sejak kebelakangan ni, balik kerja jam 10 mlm, sampai rumah 1030 , layan drama ni, mama opi suka layan drama ni. opi pun terikut.. seronok lagi bila azrael yg berlakon. hahaha :D

IK Tia said...

memang emo bila tengok drama ni. marah, geram, sweet. semua dah campur jadi rojak.

Gee Lion said...

Kita geng! Hehe!
Memula layan sebab nak cari, apa yg samanya dgn drama Korean hot; Secret Love tuh kan.
Sekali dah layan.. Hurm, memang susahlah nak tinggal sebab best sangat!
^_^

Anonymous said...

Mmg best sangat

Nina Mads said...

tak tgk pon lg.. hehee

Izzati Suhaide said...

kite pun layan citer ni..satu family dok tunggu citer ni..hihi

Mrs Velentine said...

kakak follow ceta ni..geram jer tengok