tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 11, 2016

Lagu Jaga-jaga Amira Othman

Siapa layan cerita Abang Bomba I love U mesti tahu pasal lagu ini kan. Okay, jujur Yui tak layan cerita ni tapi Yui terkenan pula dengan lagu Jaga-jaga dari Amira Othman ini. Kalau tak salah, dia bekas peserta AF.


Suka dengar rentak lagu ini.
Santai & mudah aje. Layan plak bila banyak kali dengar.


Betuilah,
Kalau lagu tu jadi OST sesebuah cerita atau drama, inshaaALLAH lagu itu akan meletop atau menjadi siulan orang ramai.


Wahhh gituuu.


Suka lagu ini tapi tak suka lakonannya. Mungkin sebab baru lagi kaan. Ala macam Mira Filzah dulu juga. Heeee.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Atie Yusof said...

Meman best lagu Jaga-jaga ni sis.. selalu akak dengar kt you tube..berulang kali..:)

Jie Susanos said...

kena cuba dgr dlu la..

Nurzakiah Hanum said...

nak cuba dgr nie

Cik Itah said...

sy tak layan so tak tahu ni lagu ni hahah

Nurul Baidurah said...

dah dengar lagu dia..best jugak lah..

Gee Lion said...

Memang best ^_^

azizah green line said...

lagu ni best! amira othman rupanya nyanyi

Orked V. said...

aritu depan rumah sya ade event spartan mende ntah. abang2 bomba panjat sane sini. husband sya ckp, ni pengaruh cite abang bomba tu la. bahahahahha. sya tersangat la tak layan drama yui.. huhu