tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 31, 2016

Gegar Vaganza 2016 - Rem tersingkir

Siapa layan malam tadi? Atau siapa teragak nak pilih bola atau gegar vaganza? Ecececeh, Yui nak layan bola memang taklah. GV ni pun saja layan memandangkan takde RM. Hahaha.


Oh ya, sedih sebenarnya Rem tersingkir. Mula-mula bajet orang lain tapi apakan daya, rezeki dia sampai situ aje kan.


Macam biasa. Yui seronok layan Zarul & Siti Sarah. Elly Mazlein pun sama, sedap sungguh suara dia. Lembut aje dengar. Tapi tang Zarul memang tak menahan, memang kalah orang muda bila dia menyanyi, tambah bila tengok dia melompat. Wowww!


Rupanya Zarul baru berusia 43 tahun. Masih muda lagi tu, heeeee, anak seorang. Eh, apa motif Yui bagitahu? Sebab Yui suka tengok wajah Zarul. Maintain bergaya sesuai dengan kerjanya sebagai pramugara.


#teamzarul





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

semua hebat2

Siqah Hussin said...

Sep sikit #teamzarul =) Siqah sedih jugak bila Rem tersingkir sebab rasa dia boleh pergi jauh. Memang nampak seksa dia bawak lagu semalam. Huhu. Elly mazlein dan siti sarah best.. both ada kekuatan sendiri 😊

Murni Alysa said...

Akak dua2 tak tgk..tp lps tu ada laa juga cari2 dlm youtube..

Orked V. said...

sya tengok elly mazlein je. tapi suara die out betul malam tadi. harap kan gelek je. masa nak announce sapa keluar, sya cakap kat husband, kalau elly mazlein kuar, sya tak tengok dah gegar vaganza nih. hahahaha

naseb x keluar. sabo je la

Atie Yusof said...

Kak pun sedih Rem keluar mlm td.. nak wat mcm mana, semua hebat2 kan sis.. Elly pun akak suka...paling suka mmg Zarul lah.. haha..maintain mudah dia tu... :)

Inani Hazwani said...

Muka dia tak nampak macam 43 tahun pun. Hahah ! Nani tak sempat tengok malam tadi, jap lagi nak tengok ulangan :D

Mrs Velentine said...

tak tengok dua2 sebab kepenatan balik dari team building

Jie Susanos said...

Haha..motif ape yui ckp mcm tu..

Pha Is said...

x tengok sangat..

E'in said...

e'in tak sangka rem yg terkeluar mlm td.. ingatkan org lain..

ehhhh same laa kite.. sokong zarul and sarah.. hihi

eima said...

x minat ... tp tahu la sbb time tu tgh tgu panlti piala malaysia ...buka GV ni klu x tahu pun ... mls nk lyn sbb lmbt sgt habis .... nk tido

Anis Azalea said...

Tak nampak Azharina.

#jmbelog said...

singgah dan follow

http://belogsjm.blogspot.my/

Nory Zoulkefle said...

Hensemmm kan zarul? Ehhh...hehehe

Azhafizah Md Nor said...

takde astro jadi tak layan GV..tengok online je.hihi