tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, October 26, 2016

Kang Gary sah tinggalkan Running Man

Sedihnya plak bila baca. Rupanya Kang Gary sah tinggalkan Running Man setelah 6 tahun bersama. Dulu dok ingat Jong Kok nak keluar tapi mungkin itu hanya khabar angin. Kali ini tidak lagi, memang benar dan sah.




Facebook rasmi : Kang Garry


Gary To Leave “Running Man” After 6 Years
On October 25, “Running Man” announced that Gary will be leaving the show. According to reports, Gary had told the show earlier this year that he planned to leave the show, and while the staff and cast tried to change his mind, he recently said, “I want to spend more time on music, and I want to study it more.”
As a result, the “Running Man” staff decided to respect Gary’s musical ambitions.

The production staff of “Running Man” said, “We sincerely thank Gary for putting everything into the show for [six] years, as one of the original members of ‘Running Man.’ Gary wishes to focus on his career as a musician, and we wish him the best.”
Gary has been a part of the SBS variety show for six years since July 2010, and his last filming with the “Running Man” cast will be on October 31.
We’re going to miss you, Gary.


Lepas ini tiada lagi panggilan sotong. tiada lagi gurauan ugly face dan paling sedih tiada lagi monday couple. Apa pun, pasti dia buat keputusan yang sukar dan ada sebab serta fokusnya sendiri terhadap muzik.

Apa pun, good luck Kang Gary!

Running Man tetap menjadi pilihan Yui walaupun berulangkali tengok. Terbaik.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Anis Azalea said...

Tengok pun kalau dah itu yang ditengok adik ipar. Kalau tak memang tak peduli sangat..hihi.

Husna Rahman said...

ku layan jugak la running man ni..mesti xbest klu sorang xde maklumla diorang kan ada karakter masing2 bila xde sorang mesti rasa xlengkap

Jie Susanos said...

xpe..janji kwang so ada lg..

haha..

Atie Yusof said...

Sedih bila Gary nak tinggalkan Running Man ni..pasti dah lain nti.. huhu

BTS said...

patah tumbuuh hilang berganti,,,huhuuhu..
hahahaaha..eh! haha kan masih ada..

Busyra Bt Takiyudin said...

busyra tak minat running man. hehe. tp slalu jgk la dngr kwn2 yg minat dok sebut2 nama gary. hehe

nini said...

Tu la rasa cam sedih je....sebab dah mcm serasi dengan group rm ni. ..masa sedih memang layan rm je kijenya . And as always its cheer me up...ekekeke

Siqah Hussin said...

Huhu. No more monday couple.. tertanya-tanya jugak sape yang ganti gary nanti? Or tiada penganti. Hope yang lain tak ikut langkah gary 😢

Azhafizah Md Nor said...

Tak best la RM tanpa Gary kan